Nesil2025 QueenMommy 2 tane miiiii 😢 bunu duymak üzdü 😔 yani ben tutacağım zaman dolu olabilir odalar , hastaneden de bilgi alayım ben .Verdiğiniz bilgiler için çok ama çok teşekkür ederim 🥰❤️😘
mtfktcmvr Nesil2025 ben odaların hepsi artık tek kişiliğe dönmüş sadece 1 tane 2 kişilik kalmış diye duydum ama sizde bilgi alırsanız burdan yazarmısınız
gamze_gs88 Nesil2025 ben normal gebe polikinligine muane oluyorum 3. Gebeligim 3 ünüde Düzce üniversinde doğum yaptım doktorlar hep çok ılgılıydı kötüsüne asla denk gelmedim suanda da 3 doktor var poliklinikte 3 den biri hangısı nöbetçi ise randevu aldığım gün o gelıyor 3 ünde birbirinden anlasıylı ve şefkatlıler (bana göre) sezaryan için tekli odaya yerlestırıyordu en son doğum yaptığımda şuan bilmiyorum hemsılerde iyiydi bana kalırsa zaten kendi derdimden hemsırelere çok dıkkat etmedim hastane temizliği orta sevıyelerde oda her yerde olduğu gibi aslında
Nesil2025 gamze_gs88 verdiğiniz bilgiler için çok ama çok teşekkür ediyorum inanın içim rahatladı 🥰 kafam daha rahat artık 😃
Nesil2025 gamze_gs88 Amin inşallah sağ olun 🥰peki ayrıntılı ultrasonu da sorsam size Düzce Üniversitesinde yaptırmayı önerir misiniz ?😇
QueenMommy Nesil2025 Ayy detalı kesinlikle fikret hoca hem nu konuda profösör hemde çok iyi ayrıntılı bakıyor 2 defa önce seni hemşiresi kontrol ediyor yazıyor sonra çıkıyorsun 1 saat sonra tekrar çağırıyor fikret hoca bakıyor oğlumdada bu hamileliğimdede ona yaptırdım
Nesil2025 QueenMommy bu forumda olumsuz yorumlar görümüştüm de çok kısa sürüyor , bilgi verilmiyor vs diye o yüzden endişelenmiştim . Herkesin memnuniyeti farklı tabi . Ben Fikret hocadan randevu aldım mayıs sonu gibi inşallah memnun kalırım ☺️ sağ olun ❤️
Nesil2025 QueenMommy ayrıntılı ultrasona eşleri alıyorlar mı ? Bi de ultrason görüntüsü fotoğraf,video veriyorlar mı ☺️ 28 inde ayrıntılı ultrasona gireceğim 🥰
QueenMommy Nesil2025 Yoo bana uzun bakıldı hattabenm gibi gelenlerde öyle bende güneş tıp önermiyorum radyoloji uzmanı var dediğim gibi prof bakması daha iyi arkadasımın bebeğinde hiçbir sorun yok dedi güneş tıp ama riskli gebelikmiş yinede senn kararın
Nesil2025 8143 ben zaten Düzce Üniversitesinde Betül hocaya gidiyorum kontrollere , en sonki kontrolümden sonra randevuların onaylandığı sekreterlerin olduğu kısım var ya oraya gidip aldım randevuyu
betull_9 Nesil2025 universitede ultrason kagidi veriyolarmi muncurluda vermiyolar yaa sinir oluyorum 🤦♀️🤦♀️
Nesil2025 betull_9 şu ana kadar 2 kere kontrole gittim, ilk gittiğimde vermediler belki biz istemeliydik bilmiyorum, belki unutuldu 🥲 son gidişimde verdiler ama hiçbir şeye benzemiyor 😂bebeğin vücudunun bazı kısımları var ama ben anlamıyorum tabi 😅
betull_9 Nesil2025 bnde uniye gitmek istiyorum ama randevu bulamiyorum ondan muncurluya aliyorum tansu hoca var o cok iyi ama ultrason verilmiyo yaa kizim 5 yasinda hatayda dogum yaptim yine hatayda devlet hastanesine gidiyodum 4 5 tane ultrason verirlerdi burda verilmiyo
mtfktcmvr betull_9 ben betül keyife özelden gidiyorum her sabah 10 da bakarsanız gün gün sıra açılıyor