Minyonannecik Bazen geldiğini hissedip tuvaltete koşuyorum bazende anlamadan iç çamaşırımda görüyorum peçeteye sildikce geliyor idrar enfeksiyonu falan yok dedi doktor tahlil yaptı ama neden oluyo peki nasıl geçecek çamaşır değişmekten yoruldum
Handeyc Minyonannecik bende de vardı aynı şekilde 30. Haftadayım doktor bakıp bir şey olmadığını söyledi ama genede fitil verdi.
keyifcivcivi Minyonannecik mantar enfeksiyonu olabilir tarif ettiğiniz kaşıntı da olursa sakın ertelemeyin doktora gidin
rumisam Bir tıkaç var rahim ağzında mukuslu yapıda doğum yaklaştıkça o yavaş yavaş bazen de bir kere de çıkıyor o olabilir
rumisam Minyonannecik yoo değil yavaş yavaş inceliyor diye biliyorum enfeksiyon yoksa içini rahat tut bişi olmaz
rumisam Minyonannecik evet korkuyor çok iyi anlıyorum seni inşallah sağlıkla bebişine kavucaksin içini ferah tutmaya çalış 💕
Esesta Minyonannecik aynısını yaşıyorum ama sanırım enfeksiyon asla kokusu yok sapsarı su gibi gibi sildikçe bir peçeteyi baya ıslatıyor günde iki kez geliyor böyle dün kontrolüm vardı şükür suyu vs yolunda ama bu epeydir oluyor bende gebelik normal akıntı mı yoksa yine enfeksiyon mu bugün acilden yine bir tahlil vericem
Minyonannecik Esesta enfeksiyonsa bile bilmiyorum doktora anlatıyorum normal bu haftada diyor bende başka çare yok sürekli çamaşır değiştiriyorum
Esesta Minyonannecik acilden geliyorum şimdi bir anda sapsarı tutamsdıgım akınfı geldi ama nasıl çok anlatamam sana sonra iç çamaşırama beyaz beyaz akıntı gelmeye başladı sı gibi korktum hemen gittik nstye bağladılar bir ped verdiler su mu değiş mi diye idrar tahlili verdim bakteri 15 çıktı yarın doktora atıcam nasıl korktum ya bu neden böyle akıntı oluyor su gibi
Minyonannecik Esesta yani sorduğumda son aylarda normal dedi akıntı artışı olurmuş iç çamaşırını 5 cm e kadar nemlendirebilirmis ama iç çamaşırını sıksan su çıkıyorsa riskli dedi