ikizlerin_annesi__ Kozlar merhaba kuzenim 6 aylık ama dün birden suyu gelmiş doktora gitmiş doktor biraz daha bekleyebiliriz demiş bu şekilde olan var mı ne yaptınız birde havuç suyu iyi geliyor diye duydum doğru mu sizce ?
nevaneva ikizlerin_annesi__ benimde 21 haftalıkken az az suyum geliyordu fakültede yatış verildi o süreçte sürekli havuç suyu içtim deveci armudu yedim bir umut artar diye ama suyun gelmeye devam etti doktorlar rahim enfeksiyon kapar bebeği almamız lazm dediler bende kıyamadım 24 haftalıkken sancım başladı doğum oldu bebek 12 saat yaşadı vefat etti. İnşallah sizinki düzelir havuç suyu bazılarında işe yarıyor.
nurssmom ikizlerin_annesi__ Hindistan cevizi suyu hem bebek açısından hemde ammiyon sıvısı için çok faydalı
Hayal-21 ikizlerin_annesi__ kesinlikle Allahin izniyle iyi geliyor havuç suyu 1 hafta boyunca hergun içtim suyum düzeldi yoksa doğuma alacaklardı
Meltemanneolsun nevaneva az az gelmedi nasıl oluyor. Benim de 1 hafta önce erken doğum olabilir ama su gelirse bir şey yapamayız dedi. Bugün akıntı gibi hafif sarımsı geliyor sürekli birden az az boşalıyor. 2 defa öyle oldu acaba su mu bu yoksa akıntı olabilir mi
nevaneva Meltemanneolsun evet birden az az boşalıyodu benimde ya su gelişi zaten belli oluyor akıntı gelmesi gibi değil sızıntı şeklinde oluyor anlaşılıyor engel olamıyosun gelmesine
nevaneva Meltemanneolsun isterseniz acile gidin ben gidip amnisur testi yaptırdım onda çıkar su mu değilmi
Esesta Meltemanneolsun sarı akıntı bende de oluyor yoğun şekilde hatta o enfeksiyon bence her idrardan sonra oluyor tutamıyorım bakıyorım ki sarı akıntı
Meltemanneolsun nevaneva devlette yspiyorlar mi peki onu. Ben doktoruma sordum devlette yapmazlar dedi
Meltemanneolsun Esesta evet canım gittim hastaneye enfeksiyon çıktı. Enfeksiyona sevineceğim hiç aklıma gelmezdi
Meltemanneolsun nevaneva gittim canım çok şükür enfeksiyon varmış biraz akintiymis o gelen suyum degilmis 🙏🏼
Tgcbbrdmr ikizlerin_annesi__ su geldikten sonra nstye bağlayıp bebeğin kalp atışlarını dinlemesi gerekiyor hızlanırsa doğumu başlatıp bebeği çıkartması gerekiyor
Esesta Meltemanneolsun tek kullanımlım şaşe mi verdi canım bende yarın gidicem kontrole sarı akıntım devam ediyor yine bende de var muhtemelen
igvescarim Meltemanneolsun naptılar acaba nasıl su olmadığını anladılar benden de şuan çok az birşey su gibi gelmiş renksiz ve kokusuz
Deryakaya1802 ikizlerin_annesi__ kuzenim de öyle oldu 5 aylıktı sanırım enfeksiyondan kese yırtılmış suyu geldi yattı hastanede 2 hafta bebeğini almak zorunda kaldılar yaşayamadı inşallah havuç armut vs ile yarar sizde, çok geçmiş olsun