Emiisko KIZLAR BEN 8.4 HAFTALIK HAMILEYIM NORMALDE DOMATES OLMADAN YEMEK YEMEM COK SEVERIM SIMDI YESEM YERIM DENEDIM IYEBILIYORUM AMA ALLAHIM SEN AFET SANKI TIKSINIYORUM DOMATES SALATALIK BIBER FELAN CANIM CEKIYO AMA TIKSINME GIBI BIR HISIM OLUYO NORMAL MI
Minervabunny Emiisko bu bende et balık ve tavuk üçlüsünde oldu ki çok severdim öncesinde, yazarken bile kötü oldum Allah affetsin, ben de yiyorum kusmuyorum mesela yerken ama çok çok zorlanıyorum anlıyorum yani sizi :/
Katya1 Emiisko çok normal canım ben ev eşyalarından bile tiksiniyorum. Zeytinsiz kahvaltı yapmazdım şimdi zeytini masaya koyamıyorum bile gözüm değince mide bulantısı tutuyo öğürüyorum🥹 çok zor ama umarım geçer 13 haftalığız bu arada
ddefnos Emiisko gayet normal canım ilk gebeligimde Türk kahvesinden nefret ediyordum normalde uc fincan içsem icen biriyken ikinciye hamileyken ilk 3 ay kuru ekmek ve tostla beslendim herseyden tiksindim şimdi 5aya doğru gidiyorum salçalı sogan kavurması dışında diğerleri normale döndü hala yemek yaparken sogan kavuramiyorum
Ceydaaas1 Emiisko çok normal ben herşeyden tiksindim herşeyden evimden bile herşey herkes koktu 4. Aya kadar bu böyle sürdü o zamanları hatırlamak istemiyorum gurbetteyim ben yemek yapmasam yemek yapanim yoktu mecbur tiksine tiksine yapmak zorunda kaldım Dr prilam yazdı bulantı için oda etki etmedi sadece uyku yapti sarhoş gibi
Emiisko Minervabunny ay aynen canim ya iste su his beni Resmen fenalik gecirtiyo sanki guvenemiyorum Iyebilecegime bu bircok seyde oluyo
Emiisko Katya1 ayy insallah gecer Canim yaa Cok zor birsey gercekten Yesem yecem ama Allah afetsin sanki tiksiniyorum onu agzima atim zaman birsey oluyo gibi kotu bi his
Minervabunny Emiisko sormaa durduğum yerde de bulantım oluyor yine ama inşallah sağlıkla gelsinler de 🤲🏼
Cgzz Hep kullandıgımız el sabunundan tiksindim eşim onla yıkasın eşime yaklasmıyodum hala tiksiniyorum dogurcam şurda ama sjsjs bi o kaldı bende diğer tiksindiğim şeyler geçti
Emiisko Ceydaaas1 bende gurbeteyim canim ustelik ilk hamileligim degil mecbur yapmam lazim sagolsun 20 gun fellan esim yapti herseyi suan da kendi yaptigimi yemiyorum o ayri
hemsireblog1 Emiisko valla 12. Haftaya kadar herşeyden tiksindim ben. Sıvıyla idare ettim bir süre. Şuan 22. Haftadayım tekrar sanki geri geliyor bu tiksinme 🥹🥹
kronikyorgun_23 Peki cinsiyetle alakası var mı sizce bu tiksinme bulantı meselelerinin, cinsiyetleriniz belli mi
Emiisko kronikyorgun_23 bilmiyorum canim Ya ben 2 hamilelik yasadim ama hic boyle sey gormedim sanki ilk kez hamileyim oyle degisik ki anlatamam
Burcak61 Emiisko ben de de tavuk da ve yumurtada oluştu bu durum tavuğu tutamıyorum pişiremiyorum kokusu korkunç yumurta haşlayamıyorum soyamıyorum oy nasıl ne zaman geçecek