Aykam38 Kızlar ben aşırı üşüyorum sizce normal mi bu durum mide bulanltirim var ama bu üşüme sanki dışarısı buz gibi böle tüylerim diken diken oluyor hiç yaşayan oldumu gebeliginde
adatuna Aykam38 1 haftadır öyleyim 5.5 haftalık gebeyim donuyorum ki normalde üşüyen biri değilim doktor normal dedi
Emiisko Aykam38 benide mide bulantim basladi zaman usume titreme kapliyo sanki Kar yagdi yanima oyle usuyorum
Aykam38 Emiisko vala benimde öyle canım birden böle tüylerim dikiliyor üşümekten ayaklarımı ısıtmiyorum vala daha başındayız yani ama zor gerçekten bor yandan mide bulantısı bir yandan bazen ishal oluyorum
Aykam38 Emiisko kusturmuyorda çok acayip bor bulantı ya ne var ne yok ama süründürüyor yani anlamdim birde üstüne üşüyorum suyu içemiyorum su ağzımda büyüyor resmen
Kesosmomms Buradakiler peki cinsiyetleriniz belli oldu mu bu üşüme sadece erkek gebeliklerinde mi oluyor merak ettim
meryys Kesosmomms Biz bebegi kaybettik kalbi durdu 12+3 diye gittik 10+5de kalmış ama fetal dna vermiştim cinsiyeti kızmış 😔
Emiisko meryys üZuldum canim senin Adina insallah en yakin Zamanda hakinda En hayirlisi olan olsun Rabim isteyen dileyen herkeze versin