Nadire_gul Oguzela evet haberiniz yok mu bende gelişimde calısıyorum bir anda brakıp gtms sanırım bişeyler olmuş cok üzüldüm yaa
Oguzela canbebekku21 hatırlamıyorum ama bilindik isimli iki üç kişi var onlar kız demişti detaylıda erkek çıktı
buse2507 Nadire_gul Dün konuştum canım den öyle diyince merak ettim adamı kendiler çıkarmış benim isteğim dışında gelişti yazmış çok üzüldüm cidden
Nadire_gul Oguzela bende oyle 13 mayıs gibi gttim 16 mayıstada kendi aramıstı. Benim duyma sebebim hastanede calısıyor olmam..
Nadire_gul Oguzela evet yaa of napacagız artık ne yasadıysa bilmiyorm mutlaka bir sorun oldu yoksa bir anda gtmezdi
Nadire_gul buse2507 ya kendiler cıkarma değilde tartışmıs sanırım onun üstüne gitmiş nereye gdecekmiş bişey dedimi
buse2507 Nadire_gul Kendi istediğim dışında gelişti çok ani oldu şuan boştayım dedi canım bence çıkardılar ya ama nedenini hiç anlayamadım baya da tutulan bir doktordu
buse2507 Nadire_gul evet nail beyi çok övüyorlar canım o değilde 24 Haziran ayrıntılı ultrasonum vardı sonrası ertan beye napacam bilmiyorum
Oguzela Ben Palmiye de devam edecem küçk çocuğum var evimin karşısı hemen başka hangi doktor tercih edilir kızlar fikir vern
Nadire_gul Oguzela akın karacayada bir kere gectö ertan bey yoktu mecbur oraya gönderdiler beni oda ilgili ve cok aydınlatıcı bir doktordu onuda düşünebilirsn
Nadire_gul buse2507 cnm cıkarma değilde hastanenin sio su ile tartışmşlar sanırım neden oldugunu bilmiyorum onun üstüne gectyse cıkmıs gtms esyalarını toplamıs ertan hoca
Nadire_gul buse2507 benmde oyle ya yakında detaylı ultrason var hic bilmiyorum ya nasıl böle bsy yaparlar off