Sun10 Kozlar 6. Haftamdayım daha bulantılar başlamadı ama böyle bir iştah yok ne yapacağız ya bulantı yaşamazsam bu hamileliğimde top gibi yuvarlanırım bu iştahla 😅
Suavage_mom Sun10 kaşınma bacım o bulantı dünyanı karartır 4 ay şükret kiloyu verirsin bişey olmaz 😂😂😂
Ecmsyl Sun10 Ay hangisini anlatsam az az sık sık yiyorum desem bazen abartıyorummm her yemek yediğimde inanılmaz hazımsızlık ve şişkinlik var . mide bulantım başladı berbat yani bir önceki hamileliğimdeki gibi aslında kusma yok ama böyle sinsi sinsi bir bulantı var bazen yemek yiyince geçiyor bazen aç kalsam gene geçmiyor .Tuhaf arada bir baş dönmesi falan oluyor böyle bakalım diyorum acaba ne olacak ama eşim diyor ki ben seni doyuramıyorum hep açsın ne yapayım ne yiceksin söyle 😆😆ne güzel dedim eski hamileliklerim 9 kiloyla bitti bu herhalde 19 la falan bitecek😆😆 böyle ansızın canım bir şey istiyor yani çok farklı bu kadar aşermem olmamıştı daha önce bir anda aklıma bir şey geliyor hani vücut eksiği istermiş ya aynen öyle yemek yiyoruz yemek sofrasında eşime diyorum ki ya biz balık ne zaman yiyeceğiz😀 o da bana diyor ki sen ne zaman balık istedin Ondan önce lahmacun istiyorum dedim baktım dün balık ve lahmacun almış gelmiş seç hangisini yiyeceksen onu ye diyor😆😆😆 delirmek üzereyim😬
threebaby_mom Sun10 benimde iştahım fena açık diğer iki hamileliğim de toplam 5 kilo aldım şuan 9. Haftadayım +3 kilo sonum ne olursa bilmiyorum
Sun10 Ecmsyl Ecmsyl Ben hamile değilken de canım sürekli bir şey ister benim eşim de bir miktar bıktı 😅 iştahımı duyan 90 kiloyum sanar ama 54 kiloyum 😂
Sun10 anneolmakneguzel_ ilkinden sonra eski kiloma döndün bütün kıyafetlerime girince çok sevindim bunda öyle olmazsa çok üzülürüm 😅
Sun10 threebaby_mom dikkat etmemiz lazım sağlıklı beslensek biz değil bebek kilo alır ama boğaz durmuyor 😅
Ecmsyl Sun10 aman yok yok eski halime donmek istiyorum hepsı ust uste geldi keyfim kaçtı. 😆 çok yemek istemiyorum ben her gördüğüme agzım sulanıyor tövbe yarabbi😆
threebaby_mom Sun10 ben zaten kilolu hamile kaldım 80 kiloydum şuan 83 oldum bilmiyorum diyetisyenle felan mı ilerlesem yoksa doğuma kadar idare edip doğum sonrası mı başlasam kararsızım sen kaç kilosun
panikprenses Sun10 gebeligi ogrenince psikolojik olarak bulantilar baslamadan once acayip istahli oluyorsun bulantilar baslayinca kesiliyor endiselenme ama sonrasinda bulantilar kesilince geri donuyor istah 😬
Sun10 panikprenses 7. Haftada bir başladı ilkinde 16da bitti ama içmeyince ilacı acillik oluyordum ya allahım insallah yaşamam yine
Sun10 threebaby_mom kilolu hamile kalınca dikkat etmek lazım tabi diyet öneriyorlar genelde ben iki hamileliğimde de 54 ile başladım ilkinde 70i görmüştüm bulantı yaşamama rağmen
tkkece Sun10 canınız ne isterse yiyin ama yanına mutlaka bir protein veya sağlıklı yağ kaynağı da eklerseniz (yoğurt, kefir, ceviz, badem) hem uzun süre tok tutar hem bebişinize de yarar