Bugün planlı sezaryen için saat 6 da acilden giriş yaptım muayene edilip dogumhaneye ameliyat sıramı beklemeye çıkarıldım. 8.50 de ameliyathaneye indik Dünkü kötü sezaryen hikayesinden inanılmaz etkilendim hem kilolu olduğum için hemde ya diğerleri gibi benimde spinal tutmazsa diye çok korkmuştum bu korkuyla girdim ameliyathanede mükemmel bir anestezist karşıladı beni asistanına iğnemi yaptırdı hiç hissetmedim hemen sıcaklık hissetmeye başladım sonra sağ bacak kaldır sol bacak kaldır derken kaldıramadım. Uyuşunca sondamı taktılar. Ameliyatıma 3 defadır kontrol olduğum hoca denk geldi öyle mutlu oldum ki sohbet ede ede ameliyat geçti bebeğim 9.23 de doğdu ameliyatım korkudan mı kilodan dolayı mı bilmiyorum artık biraz uzun sürdü ama çok iyi geçti sadece bastırmaları dokunmaları çekiştirmeleri hissediyorsunuz başka hiçbir his yok. bu arada 2 defa midem bulandı hemen damardan ilaç verildi 1 defa safra kustum 12.10 da ameliyathaneden bekleme odasına alındım ayaklarımın uyuşukluğu hafif geçmeye başladı orada kanama kontrolü yapılırken biraz bastırdılar dayanılmayacak şekilde değildi karnıma kum torbası koyuldu odama alındım ağrı kesici yapıldı kum torbasıyla yattım saat 17.00 da üstümü giydirildi ilk yürüyüşümü yaptım sadece ayağa kalkarken ve yürürken dikiş yerlerme bastırdım daha rahat kalktım şimdi sandalyeye oturdum oğlumu emziryorum 🌸 ne baş ağrısı ne mide bulantısı ne bel ağrısı hiç bişey yaşamadım