Busebicerr Kızlar selam Hastane de dağıtmak için çikolata yaptırmak istiyorum yaptırdıysanız hangi sitelerde ve nasıl bir model yaptırdınız önerilerinizi bekliyorum 🌸🫠
myangelson Busebicerr kuzenim yeni sayfa açtı bana da hediye yaptı açılışı benimle yaptı 😅 çikolataların tadını yiyen çok beğendi kötü değildi bence de. bunun dışında kolonya ve hediyelikleri de var. Ayriyetten mevlid için de zikirmatik yaptırdım ben
Selenyildiz bunları kendim yaptım, vakit yaklaşınca harfli şeker hamurundan kurabiye yapacağım ve çikolata yaptıracağım o kadar 💌
Selenyildiz ppmerlina çok teşekkür ediyorum eminönü’nden temin ettim hepsini kartları da matbaacı da bastırdım çok uyguna geldi🤭💌
Selenyildiz Busebicerr açıkcası ty sipariş etmeyi düşünüyorum en popüler hangisiyse dışarıda çook pahalı yahu 🫠😅
ppmerlina Selenyildiz kaç tane bastırdınız acaba ve böyle tarağı kolonyasıyla birlikte 1 kişinin hediyesi kaç tlye denk geldi 🥰
Busebicerr Selenyildiz Bende aynı şekil düşünüyorum ama tadıda önemli millet sever arkadan söylemeyi 😂😂🌸
ppmerlina myangelson kuzeninizin hesabı nedir benim doğum nasipse aralıkta olacak ama şimdiden elimin altında olsun 🤣🤲🏼
myangelson Busebicerr amiin Allah razı olsun 🥰 Rabbim sizlere de hayırlı kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla kucaklariniza alın 🤲🏻🌸
myangelson ppmerlina tabi vereyim bakın konuşun fiyat alın elinizin altında olsun 😅 lumiere_conceptt 😊