Beybyi Kızlar bebeğim 33 günlük küçük olduğu için yediklerimr dikkat etmeye çalışıyorum siz neler yiyorsunuz artık gaz sancı yapmiycak ne yiyebilirim diye düşünmekten yoruldum 🫠
Imasleeper Beybyi kızımda kafama göre yiyordum hamileyken ağzımın tadı öyle bozuktu ki öyle kusuyodum ki doğurana kadar prilam kullandım. Şuanda da öyle muhtemelen doğurunca yine dibine vururum 😂😂
minikbebegim06 Beybyi annenin gazı bebeğe geçmez doktorlar da bunu söylüyor ben her şeyi yiyorum valla
Mrscakir Beybyi incir uyutmasını duydunuz mu bilmiyorum onu yapıp yiyebilirsiniz, kuru dut çayı, yeşillik, bulgur pilavı bunlar benim 2,5 aylık tecrübeme göre çook iyi arttırıyor sütü. Ama en önemlisi bol bol su içmeye çalışın.
AnayimBenAna_ Beybyi yemediklerimi yazsam daha iyi olur. Mercimek, nohut, kuru fasülye,brokoli, karnabahar acı şeyler tüketmiyorum.
bikbikbikaak Ben hiçbir şey yemedim ya gazlı bi bebekti çünkü. 4.5 ay oldu hala bulgur pilavı, mercimek çorbası falan yemedim mesela. Korkuyorum 😅 kuru yemiş, incir falan çok tükettim o dönem