Cimcime30 ppmerlina cnm esımın yüzde 64 du hareketsızlık varıkosel dendı @Merveemctgcl amelıyat oldu zaten
ppmerlina Cimcime30 benim eşimde hareketsizlik yoktu ama röntgende solda hafif varikosel çıkmıştı hatta doktor elinizi çabuk tutun ameliyata dönmeden dedi 🥹 bakalım arkadaşınkinde inşallah yoktue
ppmerlina Merveemctgcl her şey ultrasona girince daha net belli olur güzelim evham yapma. Eğer varikosel çıkarsa ve yoğun çıkarsa ameliyat olur. Ama hafif çıkarsa sadece ilaç verilir. Ki belki o bile yoktur daha ultrasona girmemiş 🙏🏼
mrp2023 Merveemctgcl evet evet düzeliyor sigara içiyorsa bıraksın kilosu varsa versin bunlarda çok etkili oluyor, spora gidebiliyorsa gitsin
Merveemctgcl mrp2023 sigarası yok ama çok kilo aldı o da ben de sıkı bi diyet ve spor lazım bize bakalım doktor ne dicek
ppmerlina Merveemctgcl 65 kg kocam 100′e yaklaştı nişan düğün derken 2 senede böyle oldu fndndjdjdjdkkd ben de 67 68 ile evlendim şu an 80 diyeyim düz 😞🤣🤣
Laavinia Eşinizin Bilgileri yazıyor hoşlanmayabilir bir gün önüne çıkabilir bunlar . Biraz hassasiyet lütfen Allahım acil şifalar versin
ppmerlina Laavinia ne alaka Allah için hangi bilgi yazıyor kimlik mi yazıyor ev adresi mi yazıyor iş yeri mi yazıyor? Şaka gibisiniz
Laavinia ppmerlina adı soyadı yazıyor daha ne yazsın ki illa tc mi olması lazım ben kendi adıma düşünüp rahatsız oldum