Theaydins [silindi] kullanıyorum maalesef ya bırakmaya çalışıyorum bakalım ama ilkinde de kullanıyordum korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım o yüzden taktım bu kadar galiba ama tabi yaş da önemli faktör o zaman 24 yaşındaydım şimdi 30 olucam nerdeyse 🥲
mcrukiye @[silindi] saol cnm bugün kan verdim sağlık ocağında ama muhtemelen sonucunu pazartesi alırım
Theaydins [silindi] yaslarimiz da yakınmış inşallah çok ugrastirmadan olur da kapatırız şu çocuk defterini 😁
Busraseyma Theaydins canım gerçekten anlamadim ilk bebeği ikiz olup tekrar çocuk istediklerinde senelerce çocukları olmadı kuzenimin hakkımızda hayırlısı diyelim
Busraseyma Theaydins bende bugün aynı kararlari aldım 😂ne var ne yok uygulayacagim dahada olmazsa salacam canı isteyince olsun😂
Theaydins Busraseyma zaten salinca oluyormuş herkes öyle diyor da nasıl olacak adet tarihi yaklaşınca kipirdanmalar başlıyor bende 😂
Busraseyma Theaydins her Fraublt-31111 test yaptım negatif çıktı ancak deli gibi midem bulanıyor uykum bitmiyor ne oluyor bana anlamadim
Busraseyma Theaydins sen ne diyorsun sabah gozumu açıyorum adetime bugün kaç gün kaldı diye bakıyorum aşırı takiyorum
izelaren Kızlar ben anlamadım ya iki gün gecikti adetim testler negatif ama koyu kıvamlı opak bir akıntı geliyor yumurtlama akıntısına benzer ilk defa yaşıyorum bunu adet öncesi gebelik olsa testte çıkardı herhalde ya awox yaptım iki kere
Ureginayse Benim de bat 6 Mayıs bende sizinle beklemek istiyorum Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun dileğini versin benim içinde dua edin olur mu..
Sym_123 Benimde bat 7 Mayıs.2 gün önce ovülasyon yaptım çift çizgi çıkınca şüpheye düştüm evde gebelik testi vardı hemen yaptım pozitif çıktı.ocaktan beri ovülasyon takibi yapıyorum ama bu ay ümidimi kestim ve bıraktım.Ne zaman adet olacağıma bile bakmadım.
Busraseyma Sym_123 zaten asıl olay bu ilk kızımda da 4 ay denedim en sonunda amaan dedim o ay hamile olduğumu öğrendim sağlıkla kucağınıza alın 🥰
Dilncan izelaren benimde 3 gün geçti hala olmadım bende sizin gibi test yaptım negatif olunca attım benimde bir kaç gündür beyaz akıntım vardır ama şimdi su gibi akıntıya döndü ara ara belde kasıkta ağrı oluyor
izelaren Dilncan geç döllenme olabilir mi acaba ya garip şeffaf akıntım var yumurtlama akıntısı gibi akıntı oldu dün baya yoğundu şuanda göğüslerimde sızlama falan var hamilelik olsa belirtilerim böyle olmuyor adetim mi sökülmüypr diye düşünüyorum. Olmazsam akşam tekrar test yaparım sizde yapın bence
izelaren rabiayldrm hayır etmedim ilk başladığımız iki ayda ettim hiç bir işe yaramadı aksine çok stres oldum o yüzden bıraktım zaten şuan sanırım adet oldum kahverengi akıntı başladı