Civcivim33 Busraseyma Bat 2 zor tutuyorum kendimi test yapmamak için 🤦🏻♀️ ama herhangi bir belirti de yok 🤷🏻♀️
Zeszy Busraseyma bat 5 ama hiç bir belirti yok sadece arada meşe bulantisi geçen ay kimyasal gebeliğim oldu
Busraseyma Civcivim33 aslında kızımda hiç belirti yoktu test yapmıştım çıkmıştı bu seferde hiç bir ağrım yok kendimi umutlandirmakta istemiyorum bakalım ne olacak
mcrukiye @Busraseyma ben cnm bat 6 valla üç gün önce yaptım silikde olsa pozitifi gördüm bugün gene tekrarladım ikinci çizgi baya koyu çıktı yani net bir şekilde burdayım diyor ama daha kan vermedim inşallah cuma günü kan vermeyi düşünüyorum ☺️yarın 1 mayıs onun için cumaya erteledim
momBg Bat 1 ama deprem olayı olunca o kadar etkilendim ki her ay hevesle beklerdim ama bu ay kesin regl olurum gibi çünkü en fazla 3 kere yapabilmişizdir 🥹🥹🥹
Busraseyma momBg tatlım bende çalıştığım için denilen kadar sık yapamadım hele birde kızım var hiç belli olmaz Rabbim ol der olur inşallah bekleyen herkes sağlıkla hayırlı haberi alır
Yenibirisi21 Benimde bat 6, geçen eczaneden test aldım ultra erken .gebelik testi yazıyor üstünde çıkmaz diye tutuyorum kendimi ama beklemek zor 😅
Busraseyma Zeszy benim adet belirtim mide bulantısı oluyordu şuan hiç bir şey hissetmiyorum inşallah hayırlı zamanda sağlıkla Güzel haberler alırsın🌼
arven000 Busraseyma benimde son 5-6 gün var belki de daha az ama test yapmayacağım :( çünkü her ay hevesle alıyorum negatif ertesi gün regl😅 Umudum hiç yok. Kendimi toplamam lazım. Umut yok ama stres var yani ne yapcam böyle bilmiyorum
Busraseyma arven000 ya bendede ayni negatif görmeye cesaretim yok sanki ayaklarım gitmiyor eczaneye hayırlısı diyelim
arven000 Busraseyma valla ben en en geç çarş perş olmam lazım olmazsan anca perşembe yaparım tutucam kendimi
Busraseyma Theaydins hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elden en iyisi rabbim bilir tez zamanda inşallah diyelim bat4 bugün dayanamayıp yapacağım testi