mcrukiye Kızlar bakın testim böyle çok şükür kan versem yarın vermeyi düşünüyorum versem çıkarmı acaba kanda
yildizkaradag mcrukiye hayırlı olsun 💕 beta hcg hormonu önce kana sonra idrara bulaşıyor yani idrar testinde çıktıysa kanda zaten çıkar merak etmeyin 🌸
Sevgikaya1525 mcrukiye ilk kana sonra idrara işler beta ben 6 gün kala kan verdim 34 çıkmıştı yani verirsen çkr kuzum ki benim teslim dha açık silkti
mcrukiye @sude_18 regle daha 5 gün var acaba kanda da çıkarmı diye düşündüm yarın vericem artık bakalım inşallah kanda da pozitifi görürüm 🤲
yuksellll mcrukiye kaset testte çift çizgi göründüyse, kanda mutlaka çıkar. Sağlıklı bir gebelik olsun inşallah 🥹
sude_18 mcrukiye bize de haber vermeyi unutma bende bu p.tesi deniyecem gebelik testini inşallah bende çift çizgiyi görürüm dua edin olur mu 🤭
irem_zengn mcrukiye varsa çıkar canım ben reglime 7 gün varken öğrendim testte çıktı hemde silik değildi iki çizgi de koyuydu kan verdim kanda da 257 çıkmıştı
mcrukiye @yildizkaradag ay hadi İnşallah cnm yarın sabah sağlık ocağında vericem kanı bakalım kanda da inşallah pozitifi görürüm
yildizkaradag mcrukiye kasette pozitif çıkmış kanda da kesin çıkar merak etme beni de etiketle kaç çıktığını sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😍💕
mcrukiye @irem_zengn aynn cnm dediğin gibi varsa çıkar bende yarın vericem artık bakalım çıkar inşallah