Gayeee Kızlar 27 haftalık hamileyim hamile olduğumu 6 haftalıkken öğrendim 56 kiloydum şimdi 68 kilo oldum bu gidişat iyi değil galiba 😂
Crnarz Gayeee benimde öğrendiğim de 66ydı sonra 64e indik şimdi de 76 kg oldum 30 haftalığız ne olacak bende bilmiyorum bu kilolar 😂😂 aslında gece yemelerim de yok
Tospik Gayeee bende 12 kilo aldım canım 34+4 birazcık hızlı gidiyorum bence sende hizli gidiyorsun 🤗😁
Gayeee Crnarz benim iştahım var canım hamile kalmadan önce yediğim gibi yiyorum aslında vücutta göstermiyor bende ama doktorumuz dikkat et artık sesi şaşırdım bende 😂
Gayeee AyEr aynen canım eşim de bana diyor 😂 doktor da ilk defa sesi bu ay allah sonumuzu hayır etsin 😂
Nata97 Aslında kilo almakdan ziyade çok zararlı. Son aylarda tansiyon cıkarıyor ve şişkinlik oluyor. Bende 44 kilo ile hamile kaldım şimdi 53-54üm)
ozzznur Bende 57 idim hamile olduğumu öğrendiğimde 32+3 doktra gittim 73 geldim doktr dikkat et dedi ama kahvaltı yaptım üzerime giydiklerim ağrdı 34+2 deyim 2 gündür her akşam yürüyüşe çıkıyrm 7 den sonra yeiyrm gün içinde sade kalsiyom ve proteinli beslniyrm 70 geldim