2mrs_1mr Adet olunca 2 3 gün lekelenme önce olur sonra adet olurdum şimdi gebelik için lekelenme olduğum ilk günden mi yoksa kanamamın tam başladığı günden mi hesaplamam lazm kafam karışıyor öyle yaşayan var mı varsa hangisine göre hesaplıyosnz 🤔
tahamommy 2mrs_1mr lekelenme de adete giriyor zaten o yüzden siz lekelenmeden itibaren saycaksınız zaten geç döllenme vs olduysa doktor ilerleyen haftalarda adet tarihinizi düzenliyor
bebegimibekliyorum__ 2mrs_1mr yani canım 2 gün çok da önemli değil leke gördüğün zamanı sayacaksın başlamış oluyor zaten
2mrs_1mr Mesela 19 marta lekelenmeler başladı ama 22 de kanamam yoğunlaştı şimdi ayın 19 u mu yada 22 sini mi baz alacam
2mrs_1mr dilaradoyan işte cnm diorum ta hangisi adet başlama tarihi 19 mart da lekelenmeler başladı 22 de yoğunlaştı hangisi oluyo adet başlama tarihi lekelenmeyide sayıyormuyuz yoksa yoğunlaştığı günden mi başlicaz
2mrs_1mr tahamommy daha erken bilemedm bende 19 marta da lekelenmelerim başladı 22 de kanamam yoğunlaştı 30 da biti 24 nisanda 622 beta çıktı tahlilde
Gulsahparla Aradaki 1 2 gün bişey değiştirmiyo zaten her kontrolde tamda günü gününe çıkmıyor çocuk 20+ 2 iken 19+5 vs gibi yada 20+2 iken 20+5 görünebiliyor ölçümlerde gelişime bağlı oluyor onu takma kafana
2mrs_1mr Gulsahparla takmıyormda doktor adet tarihi sorduğunda hangisini söylesem şaşırdm aslında doktora soracaktm unutum
tahamommy 2mrs_1mr anladım canım sen lekelendiğin tarihi söyle ilerleyen haftalarda zaten değişmesi gerekirse değişir tarihin çok önemli değil 2 3 gün
Gulsahparla 2mrs_1mr. 24. Haftadayım ilk günden beri 17 Kasım diyodum çünkü lekelenmiştim 2 gün sonra kesilmişti. Bu gün detaylıya girdim kanda bakılan crl ye göre perinatoloji uzmanı tekrar hesaplayıp 22 Kasım son adet tarihin bundan sonra böyle söyle dedi sisteme de öyle girdi. Halbuki 22 kasımda hiç bişey görmedim ama bebeğe ve kan srviyeme göre öyleymiş düzeltti. Sen ne dersen de yani bişey fark etmiyo 😁