Balblll Gokcenur_3131 devlet hastanesinde Efe Ahmet Özden var çok ilgili bir doktor özel de kendi doktorum Sabri Laçin var mükemmel bir doktor
Merve_sen19 Semamtr ben elit park dilek hanımda doğum yapmayı düşünüyorum siz orda mı yaptınız veya çevrenizde elit par da doğum yapan varmı
Semamtr Gokcenur_3131 hiç bilmiyorum 6 sene önce Özgür bey vardı o da sonradan İstanbul’a özel bir hastaneye geçti
Nurrvldn Balblll happy momun ıstehram sayfasına mı 30 gonderısıne yorum yapıcaz anladıysanız aydınlatırmısınız benı
ilaydacar1 Balblll Memnun kaldımızmı normal dogumu destekliyormu acaba doktor bey elitparktan hiç memnun kalamadım ben dilek kalkan vs çok kötüler di
Semamtr Merve_sen19 doğum yapıp memnun kalan olmadı ama benim gittiğim doktora tedavi için giden bir kaç kişi çok memnundu
Merve_sen19 Semamtr doğumu hangi hastanede yaptınız acaba memnun kaldınız mı benim son ayım karar vermem gerekiyor anlatırsanız çok sevinirim
Gokcenur_3131 yagmurum3001 asistanları oluyor ben ilk kez gittim ve annemin ameliyatında cihan bey yaptı annem çok memnun kaldığını söylüyor ve hamile bayanlarda memnun olduklarını söylüyor