AygyulSina Figennn frankfurtun oralardayim Aachenda olsaydi gorusurduk yakin zaten. 22 yasindayim ben? Hamilemisin henuz yoksa dogurdun mu
Figennn AygyulSina Hamileyim canim 38 haftalik bekliyoz artik gelmesini ama hic bi belirtimiz yok😑 sen hamilemisin ya da geldimi bebis☺️
AygyulSina Figennn geldi geldi bizimkisi. Bende 38+3de suyum patladi hic belirti falan yoktu bende aksam suyum patladi. Kiz mi erkek mi?
Figennn AygyulSina Hadi insallah bende senin gibi olurum. Bule hic belirti olmayincA 40 haftalari bulcak sanom😃 Kiz olcak kismetse, senin? Nasildi dogumun zor mu
AygyulSina Figennn ay yengem gibi konusuyosun cok tatli 😍 sanci sürem uzundu ama en zor agrilar son 5 6 saate geldi ondan once nornak adet sancim vardi. Oglum oldu. Kac kilo bebegin
Figennn AygyulSina Sagol cnm 😂😍 2 hafta once bisey gitmistim 2900 dedi doktor. Ben epidural normal istiyom ama kam izin verceklermi burda. Saglikla buyusun insallah pashan😊
AygyulSina Figennn epidural bende aldim son dakika cok iyi geldi o acinin arasinda doguma 3 4 saat kala istedim dayanamadim. Yani seni korkutmak icin soylemiyorum ama gercekten bu yanı
Figennn AygyulSina Herkezin dogumu bir olmo canim ilk hamileligim beni neler bekliyo hic bilmon, video bakip arastistirmonda kendimi korkutmamak icin. Allah golaylik verir😌
AygyulSina Figennn verir cnm verir korkma hic dunyanin en guzel seyi. Benimde ilk o yuzden insan herseyi tecrube ediyor