Eminesentepe1 Anneoluyorumm00 evet doğru tabikide doktor da baya net dedi ya ihtimal bile vermedi ondan umudum düştü
Sevdam74 Eminesentepe1 söyle normalde tahminlerim hep çıkıyor baktıysanız ama bir iki tane çıkmaya olabilir o da çok nadirdir ☺️
Eminesentepe1 Sevdam74 evet ya sizi ela momy Eymen kuzusu hep görüyorum ve çok net inanmıştım ya her posta görüyordum sizi çok dua ettim ben de onlardan olayım diye ama işte demekki nasip de ne varsa o..
hlucia Phyloo tabiki üçüncüye denerim nasip :) ama bu işin duasıda varmış yapıp tutanlar yazmıştı onu denedim mesela ve her namaz sonrası duamı ettim veren vermezse vardır bi bildiği diye teselli bulmaya çalışıyorum:)
Nursemom90 Ben oğlumu 12 de öğrenmiştim ama olabilir çokta değişen yanılan oluyo belki kordondur falan. Herşeyin hayırlısı tabi. Son tekne erkek bebisler daha uslu oluyor hem :)
Eminesentepe1 Nursemom90 bilmiyorum ya olur mu değişir mi pipiyi de çok net havada gördük bide ya uslu olur mu bilemiyorum gerçekten erkek çocuklarının bitmeyen enerjisi var bazen yetişemiyorum 🤷♀️
Nursemom90 Eminesentepe1 benim oğlanda öyle kurt var heralde diyorum artık 😂 içlerinde dürtüsel bir heyecan var büyüyünce de yerinden kalkmıyorlar 😃
Hizliveofkeli Bana da doktor %80 kız dedi. Burda da herkes kız dedi. Böyle erkek diyecekler diye ödüm kopuyor 😂
Hizliveofkeli Eminesentepe1 amin amin. Tabi sağlıklı olsun önceliğimiz ama baştan beri erkek olursa üzülmeyim diye hep erkekmiş gibi düşündüm. Herkes kız deyince istemsizce heveslendim 😂
Metra @Eminesentepe1 bende sizinle aynı duyguları paylaşıyorum 2 oğlum var 7 haftalık itibaren atmaya başladım buraya çoğu kız dedi bi kaç kişi erkek dedi çok umutlanmıştım aksine doktor ise 10.haftadan itibaren tahminini erkek diye yaptı 12 gittim büyük ihtimalle erkek dedi ama 16 haftalık kesin söylerim dedi 14 de gittim kanama olmuştu bende doktorum yoktu başka doktor vardı oda erkek dedi ama böyle pipi görüntüsü vermedi daha değişik bi görüntü sayfamda var şimdi pazartesi 16 haftalık olucam ozman net belli olur artık😀
Eminesentepe1 Metra yaşları Kaç acaba çocuklarınızın, gerçekten bu duyguyu anca aynı duyguda olanlar daha iyi anlar Bnde çok kız olsun istedim ya hepsinide tatmak istiyor insan e bide 3. Olunca haftanız da baya var aslında tam net göremedi mi bacak arasını
Metra Eminesentepe1 kendi doktorum 12. Haftada arkası dönüktü tam net görmedim çıkıntı var büyük ihtimal erkek dedi ama 16 haftada şak diye cinsiyet belli oluyo ozaman söylerim dedi kanamam olmasaydı 14 haftada gitmicektim 14 . Haftada gittiğimde kendi doktorum yurt dışındaydı aynı klinikteki erkek doktor acil olduğum için baktı ona sorduğunmda erkek dedi ama biz bacak arasını görmedik çocuklarımın yaşları 14-12 benimde sürpriz gebelik oldu olmuşken kız olsun başka düşünmem diyordum hem yaşım dolayı 34 üm kız olacak belki rabbim nasip edecek bu şekil oldu dedim çünkü hiç düşünmüyordum artık erkek de olsa sağlıklı olması önemli tabiki ama değişmez gibi benimde kendimi umutlandırmak istemiyorum artık 😀
Eminesentepe1 Hizliveofkeli evet ya bende bütün belirtiler cin takvimi yüzük testi büyün hurafeler hep kız dı
ppmerlina Eminesentepe1 3 erkek annesi olmak mıı Allah size sabır versin cennet annelerin ayakları altında 🤣💜💜💜🤲🏼🤲🏼🤲🏼