Eminesentepe1 1sen1ben1debebek evet tabiki ya kimse burda doktor değil ki bizde merakımızdsn soruyoruz işte çok isterdim ama nasip
1sen1ben1debebek Eminesentepe1 benim de gönlümden kız geçiyordu ama sağlıklı olması her şeyden önemli tabii ahahaha bir sonrakine nasip artık kız😂🤣🧿
hlucia Phyloo yine diyorum nasip ama bundan sonra bi çocuk düşünürsem bunu denicem tabi :) 1 yıldır bildiğim bişey şu an 4 aylık hamileyim benim bildiğim yumurtlama günü ve bi gün sonrası erkek değil mi?
Phyloo Eminesentepe1 geçen gün ınstagram da altıncı sezeryanı olan birini gördüm sezeryan mı seninki de
Phyloo hlucia bir gün öncesi yumurtlama ve ertesi gün denemekte ne kaybederim dedim yaptım tuttu 🤷♀️ sen tedbirini al takdir yinede Allah’ın herkesin gönlündekini versin inşallah🐣
asena9 Eminesentepe1 sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah bak 3 tane dağ gibi oğlun olacak yanında Allah güzel günlerini göstersin 🤍
hlucia Phyloo tabiki üçüncüye denerim nasip :) ama bu işin duasıda varmış yapıp tutanlar yazmıştı onu denedim mesela ve her namaz sonrası duamı ettim veren vermezse vardır bi bildiği diye teselli bulmaya çalışıyorum:)
hlucia ZeynepDuru17 eşimin hayali 3 kız :) benim çevrende kız doğurmamı bekleyen hürrem tarzı eltiler psikolojimi etkiledi bende eşim gibi kızları çok severim :) ama sevsemde tabi ki bi de oğluş istiyorum