nevaneva Merhaba özelde planlı sezeryan olunca zorunlu sezeryandan farklı mı oluyor ücret acaba bilen varsa yazabilir mii
Acemianney nevaneva özel hastanelerde isteğe bağlı sezeryan yasaklandı artık devlet hastanesi ve özel hastanelerde kural aynı zorunlu bir durum olmadıkça sezeryan yapılmayacak
nurunuzgeldi Acemianney özel hastanelerde değiş o yasak yeterli olmayan polikinlik tarzı yerlerde yasaklanmış
nevaneva Acemianney gittiğim hastanede doktorla konuştugumuzda yasak vs demedi sezeryan yapabileceğini söyledi
Ayse0434 Acemianney hayır özel hastaneler değil tıp merkezlerin de yasaklandı ondada yine tamamen yasaklanmadı sadece planlı bir şekilde yapılamaz acil durumlar da yine sezeryan yapabiliyorlar
rosatue ZeynepDuru17 Durumuyla alakası yok. Böyle bir yasak yok. Kaldı ki saçmalık, kim nasıl istiyorsa öyle doğurur. Piercing, dövme veya estetikler de yasaklansın oldu olacak…
ZeynepDuru17 rosatue yasaklayan benmiyim sanki haberde duydum söylüyorum ala ala her halta karisiyorlar onada karisirlar merak etmeyin ama bana yükselmenizi anlamadım neyse
Cgzz Canım bende özele gıdıyorum dün tarih almak ıcın sordum doktora dedi sezaryen mi istiyodun sen evet dedım takvıme baktı 13ünden sonra bi günü seç yapalım dedi
Aslaninannesi_ nevaneva gittiğim hastanede zorunlu sezaryen 51.000 di isteğe bağlı 81.000 ne 5 i ne 10 u 😀 benim bebeğim ters diye zorunlu oldum
Cgzz nevaneva Yok canım şimdi baktım ben doğum paketi almıştım içerikte normal ya da sezaryen doğum yazıyor, ücret farkı yok