Esraa00 tazeannesese aynen baktım canım güzel yorumları var alırım yaa Çok ince yatakla gelen içim rahat etmedi Çarşaf aldım ekstra bir tane de özdilekten set aldım indirim vardı Şuanlik eksik bitti diye düşünüyorum sonradan eminim çıkacak 🤣
tazeannesese Esraa00 eksikler bitmiyor temel ihtiyaçlar hal olsunda bebiş geldikten sonra duruma göre alınır ihtiyaçlar
tazeannesese Esraa00 ben en çok zıbın aldım bir kaç tane takım bir kaç tane tulum falan tayt 🥹 bide cicili elbiseler çok tatlılar dayanamıyor insan aliweriyor 😁😁
Esraa00 tazeannesese seninki cinsiyeti neydi kızz Bende 3 takım yazlık şortlu gibi aldım yeter şimdilik yaa
tazeannesese Esraa00 benim ki kız 😍 kız bebeklerinin Cook güzel kiyafetleri War yaa. Maalesef erkek bebeklerinin klasik 😄😄
tazeannesese Esraa00 canım sen sezaryen olacaksın sanırım iki gün hastanede kalınıyor sezaryen olunca ona göre yanina al ihtiyaçlari. Benim arkadaşım sezaryen oldu 5 takım yenidogan götürdü hastneye anca yetti dedi
Esraa00 tazeannesese yaaaa alırım oğlumaaa kızçeni😅maşallah minik kuşlara Ay evet sürekli bakıyorum cicili bicili şeyler var erkek net hayvan figürlü 😁
Esraa00 tazeannesese aynen sezaryen aşkım dediğin gibi hastane çıkışı çok var Doğum günü hediyesi olarak bana daha doğrusu oğluşa hep hastane çıkışı geldi koyarım hepsini valize kalsın yedek
tazeannesese Esraa00 aynen canım iyi olur eksik olmasında bir iki fazla olsun diyorum ben. Hasta bezi aldın mı canım oda lazım olur
Esraa00 tazeannesese aynen oda okey aldıklarımı temizlerken yazacağım akıl akıldan üstündür belki eksik var bilmiyorum unuttum yaa
tazeannesese Esraa00 hemde nasıl heyecan onun ewe gelişini düşündükçe kendi kendime kahkahalar atıyorum gidip eşyalarına bakıp bakıp sewiniyorum 😁😁😁
tazeannesese Esraa00 aman deli sansinlar yıllar sonra o kadar bekleyişten sonra anne olmuşuz bebeğimizi bekliyoruz 🤪 Allah’ım inşaallah sağlıkla gelsinler
Esraa00 tazeannesese amin aminnn 3 gün sonra kontrol bakalım nolacak tarih konuşacak mi doktor heyecan dorukta
tazeannesese Esraa00 hadi bakalım hayırlı zaman olur inşaallah. Genelde acil bir durum yoksa 38 de sezaryen yapıyorlar doktorlar