Mrvgrkan 4 haftalık hamileyim bende daha yeni ögrendim ilk gebeliğim imkansız denildikten sonra bi mücize olarak ögrendim hamile olduğumu şimdide korkuyorum ya kalp atışını falan duyamassam falan diye niye böyle düşünüyorum bilmiyorum
Irem19 Mrvgrkan hiç öyle düşünme iyi düşün herşey iyi olsun bol bol dua et. Bende 7 haftalık hamileyim sürekli birşeyler düşünüyoruz o yüzden hep iyi düşün
Mlssa Mrvgrkan Aynısını ben de yaptım ama bozma moralini sakın bebişini de üzme 😊 Şuan 10.haftamdayım ve rahatım biraz daha..Kendini üzme kötü düşünme Allahın izniyle bişeycik olmaz gider duyarsın pıtpıt seslerini 🤲🏻❤️😊 pozitif ol canım🙏🏻
Seda5892 Mrvgrkan canım hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin emin ol herkes böyle panikliyor korkuyor ama çok stres yapma herşey güzel olacak diye kendini adapte et 😘
Erten Canm benm bende öyle düşünüyordum.korkuyordum acaba kese görüncek mi? Acaba kalp atışını duyabilcek miyim? Her şey yolunda gidiyor çok şükür boşuna stres yapma hakkımda hayırlısı de bekle canım 🙏🏻
Mrvgrkan Özel bi hastaneye gittik ben 22 yaşındayım eşim28 bende herhangi bir sıkıntı çıkmadı eşimde sperm sayısı düşük çıktı sorduk doğal yolla yada ilaçla yükselme şansı varmı diye Yok imkansız gibi birşey dedi bizde araştırdık 2 ay süre verdik yoksa aşıla yaptıracaktık sonra keçiboynuzunun iyi geldiğini öğrendik eşim 2 kavanoz bitirdi iki ay oldu yiyeli ve ben hamile olduğunu öğrendim
Mmmervee Mrvgrkan Maşallah 😊 Olmazları olduran Rabbim hayırlı evlat eylesin inşalllah sağlıklı sıhhatle kavuştursun sizi 🙏🏼♥️