Grimsi Merhaba 6 haftalık hamileyim ama bugün kasıklarım çok ağrıyor özellikle sol tarafım ve vajinaya doğru bı sızı ağrı var sanki adet olacakmış gibi Önceden de bı kaybım var kanamaliydi o gebeliğim sanki yine kanamam olacakmis gibi korkuyorum Önem amaçlı progestan kullanıyorum zaten ama normal mi bu ağrı yaşayan doktora soran var mı ?
Brcuburci Grimsi ilk zamanlarda ağrım batmalarim oluyordu sonradan geçiyor merak etmeyin miğde bulantıları falan başlıyor yanmalar vs😅
Meltemanneolsun Grimsi progestan azaltır ağrıyı bana doktorum eğer çok ağrı hissedersen arada 1 tane daha fitil kullanabilirsin demişti. Bazen çok ağrım olunca 1 tane daha arada kullanıyordum.
dalyaluna35 Benim de böyle su an 5+4üm dün doktoruma söyledim lekelenmem yok ama tarif ettiğiniz gibi ağrılarım var doktorum da Progestan 200mg 1×1 olarak baslatti koruma ve tedbir amacıyla, agrilariniz devam ederse doktorunuza yeniden danışabilirsiniz
Grimsi dalyaluna35 çok geçmiş olsun size de ben zaten progestan kullanıyorum 200 mg 2 tane her akşam fitil şeklinde şimdi biraz hafifledi pazartesi kontrol var bı sorayım bende o zaman
Grimsi bgndgd kullanılabilicek bı ilaç yok zaten progestan kullanıyorum zaten bu durumu yaşayan var mı doktora soran var mı diye sormuştum Şimdi geçti şükür umarım bı daha olmaz
dalyaluna35 Grimsi size de çok geçmiş olsun korkmayın yani kanama olmadığı sürece sıkıntı yok ilk zamanlarda olabiliyormus önlemek için de ilac baslatiyorlar iste, bir şey olmaz Allah in izniyle kendinizi hiç strese sokmayın 🥰
Grimsi dalyaluna35 ay inşallah 6 ay önce kürtaj olmuştum kanamali bı gebelikti o yüzden tedigin oluyorum İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım 😊