Nesli2101 Arkadaşlar bugün detaylı ultrasona girdim ve sadece 3 dakıka sürdü bulunduğum yerde de başka hastane yok sizlerde nasıl oldu yardımcı olurmusunuz
dmngrkm Nesli2101 özele gittim bebeğim dönmedi ama 2.5 saat uğraştı dönsün diye. Sonra başka gün çağırdı. Ama en az yarım saat sürmesi gerekir bence çünkü plasentasında beyninin bölümlerine kadar heryerine bakıldı
260814 Nesli2101 normalde Özele gidiyorm detaylıyı devlette yaptrdım 1 saate yakın sürdü herşyine inçe ayrıntısına kadar baktı inceledi anlattı
Nesli2101 Benin’de devlet burda özel olmadığı için mecbur gittik 3 dakıka sürdü size yarım saat bakarsam yüz hasta nasıl yetişecek dedi inş bi sıkıntımız yoktur Ne diyelim
Serenulkaya Nesli2101 a benim 30 40 dk surdu dakikalarca baktilar incelediler bebegin herseyine baktilar nasil 3 dk surmus senin ki anlamadim
Serenulkaya Nesli2101 bizim burdada bn devlette yaptraaktim 3 ay doktor yok dediler mecburen yaptrdim artik kontrollerimi ozelde yapiyorum cunku istanbulda declet hastanelerinde ne sira alma mumkun ne doktor bulma
Cansutkk Nesli2101 devletti evet kontrollerimde bi sıkıntı yok yapmirmayi düşünmüyorm bide günü geçti zaten