Ay26ay_ Kızlar bata 5 gün kala test yaptım beyaz çizgi çıktı şuan 1 gün gecikti hala olmadım hamile olma ihtimalim var mı bu arada adetim düzenli hiç geçikmez böyle Bi durum yaşayan var mı?
Cimcime30 Ay26ay_ Bnmde bugün daha olmadım üç gün önce negatıftı Senın gecıkmıs yapsana cnm varsa cıkar
Ay26ay_ Cimcime30 ya o kadar yanıltıyoki testler bi arada hevesim kursağımda kaldı o yüzden korkuyorum ama merak da ediyorum
Ay26ay_ Cimcime30 ve şuan da sadece afedersiniz akıntı ve migde bulantısı var biraz da göğüs ucum aciyo
Cimcime30 Ay26ay_ bnm bugün geçerse yarın sabah yaparım bence yap bende aynıyım cnm negatıf görmekten yoruldum
Ay26ay_ Cimcime30 ben oğlumu öğrendiğimde adet olmadım dedim kalktim test yaptım çıktı 5 sene önce o zaman testlerde böyle yanılma yoktu
Mariam1 Cimcime30 bende karnım ağrıyor ama enfeksiyondan dolayı şiddetli değil başka bişey yok şimdilik
Cimcime30 Ay26ay_ mesela bak ben kendimden emınım yumurtlama testıyle 15 pıktı 30 unda olmam lazım kesın gecıkırse bılırım bısey var
Ay26ay_ Cimcime30 ben yumurtalama takibi yapmadım ama o pik olan günleri hep degerlendirdik resim nasıl paylaşabilirim 5 gün önceki testi atsam buraya
Cimcime30 [silindi] kuzu ben regl oldum 7.gundeyım takvıye ılac aldım esımde aldı bakalım Rabbım ne zaman nasıp ederse