Elmasekeri1 Birbenbirbebek benim de aynı bugün 35. Haftam bitiryor 25. Haftadan beli azalıyor şu doktorda 36yi tamamlatmak istiyor azalırsa doğuma Alican gibi her hafta korkarak gidiyorum kontrole
Birbenbirbebek Elmasekeri1 ahh ah o duyguyu o kadar iyi biliyorum ki 🥹 kaç günde bir gidiyorsunuz suan durumu nasıl ciğer geliştirici vurulmussunuzdur sanırım sizin erken başlamış çünkü 🥹
gamzeozsu Elmasekeri1 kaçıncı haftada fark ettiniz suyunuzun sızdığını ben 23 haftayadayım suyum sızıyor olması gerekenden az tamamen bitmiş değil
Birbenbirbebek Atisen2125 ahhh cok mutlu oldum sağlıkla büyüt çiçeğim gözünüz Aydın 🥹🥹🥰 darısı bize inşallah peki kg durumu nasıl ? Kaç demişlerdi en son kaç kg doğdu 🥹
Atisen2125 Birbenbirbebek çok teşekkür ederim 💗💗 2480 gram görünüyordu ultrasonda 2900 doğdu doktorum bu tür farklar normal dedi😄
Elmasekeri1 Birbenbirbebek 32. Haftada vurulduk geçen pazartesi normal dedi yarın tekrar bakicak suyuna 😊
Cnsyldz Dila_ancu bende azalma yok aksine amniyon sıvısı fazlaymış, amniyon sıvısı azalınca havuç suyu, deveci armutu arttırmaya yardımcı oluyormuş paylaşmak istedim🥰