G_sah87 Ben 6+6 haftalık hamileyim yalnız ne idrar sıkışması var nede sabahları mide bulantısı normal midir herkeste olmadı şartmı Sadece öğleden sonra baş dönme ve cok az mide dalgalanıyor
Papatyam34 G_sah87 tadını çıkar en fazla 2 haftaya mide bulantın başlar şanslıysan başlamaz çünkü cok ama cok ama cok kötü bi süreç 😔
BurcuuA G_sah87 benimde öyle oldu dedim ki çok rahat edicem 2 3 hafta geçti yataktan kalkamadım hiç bişi yiyemedim kilo verdim 1 ay öyle sürdü sonra geçti bazen oluyor ama eskisi gibi değil
BaharAytekin G_sah87 bence harika bişi inşallah devam eder😉 herkes farklı ne kendını ne bebegını kımseyle karsılastırma 💜sağlıkla buyusun🙏
G_sah87 BaharAytekin tabikide sağlıklı olsun ama diyorum acaba kötü giden bişey mi var ben bunları yaşamıyorum
MomNalbant G_sah87 ben 4. Ayıma girdim daha 1 kere kusmadım😂 midem bulanmadı hiç bi belirti olmadı ufak tefek şeyler dışında o yüzden normal yani sıkma canını😘😘 şükret🙏🏻🙄
G_sah87 MomNalbant ay cok sevindim içim rahatladı suanda sadece böyle karnımda kelebek kıpırfar gibi. Bişeyler oluyor birde bel ve kasık ağrıları
srpaca G_sah87 benim de öyleydi canım 18 hafta oldum hala bişey yok çok şükür bulantı kusma falan 12 haftadan sonra idrar biraz sıkıştırıyor 😊
Bilgeferhat G_sah87 ilk gebeliğinle 2. Gebeliğin bile arasında fark olur aynı olmaz diyorlar o yüzden tadını çıkar bulantın yok 😄