Laydyg Yeni gebeyim en son 303.1 çıktı dün betam. Ama hiç belirti yok gibi ve karnımda bi ağırlık yok hafif sanki şuan hiç gebe değilimmiş gibi geliyo sizdede oldu mu hamileliğin en başında
Eldgrn Laydyg Belirtiler hemen başlamaz haftanizin ilerlemesi gerekli, bazı kişilerde bende dahil hiç belirti yaşamadan geçirir. Gören sen nasıl hamilesin diyordu çok şükür rahat geçirmiştim gebeligimi, en güzeli de O şekilde sizin içiniz rahat olsun.
hamcokelek33 Laydyg aman allahtan hayırlısını dileyin😂 inşallah bulantı kusmanız olmaz maşallah diyelim. 38+0 ım doğuma günler kaldı. En kötüsü hangisiydi derseniz hala ilk trimester derim. Çok kustum içtiğim suyu bile kustum gidip acilde serum taktırıyorduk susuz kalmayayım diye. İnşallah belirtiniz az şekilde geçirirsiniz ilk 12 haftayı🥹
Saas Laydyg Ay durum bende de aynı bi tek bende mi böyle oluyo sanıyodum yalnız değilmişim 😀bende de sadece yüzümde yanma gibi ateş basması oluyo onun dışında çok şükür ne bi kanama ne ağrı ne sızı hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah ☺️ bu arada ben de iki gün önce kan vermiş betam 600lerde çıkmıştı
Efcmm Laydyg şu an bende öyleyim sadece kese gördük 10 gün sonra tekrar gel dedi ama hiç bir belirtim yok korkutuyor beni hafif kaşık ağrısı geliyor gidiyor sadece
Eldgrn Laydyg Kasık bolgesinde rahim kısımlarında tuhaf birşey oluyordu evet ama hamile olduğumu bilmesem ben onu normal karşılardım o zaman😁 tek çok uyku oldu bende ama ben onu belirti saymadım 😁 stres yapmayın hele bir bebişi sağlıkla göründe
Laydyg Eldgrn tamamdır teşekkür ederim bidr üstüne grip oldum ya dünden beri bebeğrde zarar veriyomuş gebelikte grip olmak dmi. Cuma doktora gitcem bakalm
Laydyg hamcokelek33 ayy hadi inşallah 🙂🫣 bide dün grip oldum gebelikte geipte bebeğe zarar veriyomuş öyle mi
hamcokelek33 Laydyg doğrudan değil ama dolaylı yoldan evet ihtimali var. Ateşiniz veya boğazınızda iltihap vs varsa mutlaka doktora başvurun. Genelde kandaki enfeksiyon çok yükselmeden ilaçsız geçirmeye çalışıyorlar. Ama yine de riske atmamak lazım. Kendi doktorunuza gidemeseniz bile mutlaka aile hekiminize bi danışın. Bol bol su için bide bu dönemde en faydalı şey su içmek🥹
Laydyg Saas ay yalnız değilmişim sevindim korku olmuştu içim rahat etti . Bende dün verdim beta 303 çıktı cuma doktora gitcem
Laydyg hamcokelek33 evet su şçiyorum günde 1.5 litre boğaz ağrısı dün vardı bugün yok şükür ateste yok
Laydyg Efcmm bence herkeste normal aynı. Doktora gittiğinde kese gördüğü gün kanda versin mi betaya bakıldı mı
Laydyg Efcmm benden alır mı acaba Beta hcg değerlerim 25 nisan 21.8 29 nisan dün 303.1 çıktı. Cuma doktora gitcem
Efcmm Laydyg doktora bağlı sanırım ben ilk başka doktora gitmiştim beta sonucu çıkmamıştı hamile isen senden bir sürü test isteyeceğim dedi sonuç çıkınca başka doktora gitmek zorunda kaldım ama hiç test falan demedi keseye baktı 5 mm dedi 10 gün sonra dedi devlet hastanesine gidiyorum senin benim kadar yüksek değişmiş sağlık ocağında yükseliş kontrol etseydin ya benimde takip etmem lazımdı ama olmadı
Laydyg Efcmm sağlık ocağındaki doktor yapmıyo beta takibi salı gittim kadın doğuma gitmen lazım dedi mecbur bende özele gidip kan vermiştim
senem0987 Ay 4+4 de öğrendim gebeliğimi şuan 6+7 yiz haka hiçbir belirtim yok ufak kasılmalar ağrılar bile yok bende şaşırıyorum nasıl hamileyim diye