Gizem1504 Kızlar hasekide detaylı ultrason yaptıran varmı yapılmamaktadır diyor. Nereye baksam yapılmıyor ee nereden yapılacak 🫤 giden varmı acaba
Plansizgebe Gizem1504 valla o yazıyor ikili testte de ben heryere mail attım cimere falan da yazdım. Öyle yazdığına bakmayın bakıyorlar dedi aldım randevu yaptırdım. Hastaneye gidince doktora sorun onlar söyler yapılıp yapılmadığını
Gizem1504 GizemHamza34 ya onada randevu alamıyrm denk mi gelmiyo anlamadım kızımda orda yaptırmıştım saat kaçta açılıyordu sistem
GizemHamza34 Gizem1504 akşam 8 de açılıyor ben ücretli Prof Dr Ali benian hocaya yaptırdım 1900₺ ödedim çok da memnun kaldım her akşam 8 de gir bak cnm
Masalceylan GizemHamza34 renkli resim falan gösteriyor mu acaba. Bide nasıl randevu aldınız bende girmedim daha detayliya doktor bakiyorum
GizemHamza34 Masalceylan ultrason da renkli şekilde yüzünü görüyorsunuz eşime video çektirdim ultrason kâğıtları siyah beyaz veriliyor Cerrahpaşa’nın kendi sayfasından akşam 8 de kadın doğum öğretim üyesini seçip randevu alıyorsunuz
Gizem1504 Plansizgebe detaylı mı yaptırdınız siz ikiliyi yaptırdım ali çetine almıştım ama başka biri ilgilendi çok iyi baktı aynı adamın randevusu var detaylı bakılmıyor diyor
Plansizgebe Gizem1504 yok ikili yaptırdım ben bi daha gittiğimde sorucam detaylı yapılıyor mu burada diye
Yenibirannee kadın doğum bölümünden mi randevu alıyorsunuz yoksa direk perinatoloji bölümünden mi randevu alıyorsunuz detaylı için??