adatuna GezenTavuk_2 yapılır her saat yapılabilir ben pik olduğu gün günde yapsam çıktı 8de de çıktı akşam 12de de stres olmayın olunca çıkıyo😌
Deletedmom_247 elbette bu saatte yapabilirsiniz. Sıkıntı yok,sıvı alımını durdurdunuz mu 1 saat öncesinde?
GezenTavuk_2 Deletedmom_247 zaten Daha yeni kalktım canım ilk idrarımı yapmıştım ilk idrardan sonra bu saatlerde yapsam sorun olur mu dedim
Deletedmom_247 GezenTavuk_2 evet evet olur yapabilirsiniz. Her gün aynı saatte yapmaya dikkat ederseniz daha iyi olur.
GezenTavuk_2 adatuna tamamdır canım Çok teşekkür ederim zaten çatlamayı takip ediyorum iki gün yumurtlamam sürdü Dün akşam test yaptım silik çıktı bakalım bugün de yapacağım
Cimcime30 etkafa yok normalde beklemem gelir bugün bekledim gelmıyor sabahın köründe gelırdı hep Hahahah ya bılmıyorum pazar negatıftı pozotofe donermi sanmam
Cimcime30 etkafa aynen cnm yaparım aslında negatıf görmekten yoruldum sabah yapardım da gecıkırse yaparım dedım amannn saldım sen ne zaman yapıon mılletın çatır çatır çıkıyor 6/7 gun kala 🤣
GezenTavuk_2 Cimcime30 kızlar bizim şeyler mühürlü herhalde o yüzden çıkmıyor gerçekten insanlarınki bir hafta kala çıkıyor Ben de şok oluyorum