ysen Zeynep1401 Merhaba canım herkesin ki farklı tabii ama benim 1 gün önceden kramp tarzında düzensiz sancılarım başladı ben yalancı samdım ama uykumdan uyandıran ağrılardı yarım saate bir 1 saatte bir geliyordu ertesi gün sabah nişanımın geldiğini gördüm onun da evde akşama kadar bekledim 10 dakikada bir sancı geliyordu çamur gibi gelmeye devam etti nişan akşamına gittim hastaneye ilk doğum olunca evde bekleyemedim şu an li aklım olsa bellerim tabii çünkü ona rağmen 1 gün sonra doğurdum yine 😂 Ama inan bana o ağrıların gerçek sancı oldıpunu ayırt ediyorsun hafif başlıyor ama o sürede uykumdan uyandırdı ağrılar öyle düşün suyum da yaklaşık 9 saat önce patladı kendiliğinden sonra zaten asıl mesele başlıyor Allah kolay doğum nasip etsin ❤️
Nefes-2025 edabolukbasi3 hayır canım hissetmiyorum doktor da hissetmedin mi dedi baktı ama açıklık yok
Zeynep1401 Elifeminask sonrası sancılar başlamıştır zaten 😄 şu patlayinca nasıl oldu birden hepsi mi geldi azar azar mi geldi acaba bende onu merak ediyorum acaba birden hepsi mi gelir azar azar mi gelir fark edilir mi yada gece mi ansızın gelir uykuda
Elifeminask Zeynep1401 canm benm surahiden akar gbi şarrr diye hepsi geldi onun üzerine 12 saat sancı filan hc olmusmadı mecbur suni sancı verdiler öyle dogurdum
Zeydin Zeynep1401 Gece uyumadan önce alttan bıçak saplar gibi bir acı hissettim hatta bagirdim. Gece vakti uyurken de suyum gelmiş , yatak bildigin iyice ıslanmıştı. Sonrasında zaten düzenli sancılarım gelmeye başlayınca hastaneye gittik. Doğum başlamıştı. Herkeste farklı oluyor.
Brcuburci Zeynep1401 herkeste farklı oluyor sanırım benim bir gün sümüksü akıntım geldi kanlı bir kac gün sonra kasilmalarim oldu gece sabah geçince doktora gittim 1 cm acıkma olmuş eve gönderdi o gün akşam tekrar şiddetli kasilmalarim başladı ve gittikçe arttı ben geçer diye bekledim biraz sonra suyum geldi ama kasılmalar çok şiddetlendi suyum gelince direk hastaneye gittim
Mavera316 Zeynep1401 38+6 dayım dün gece adet ağrısına benzeyen hafif ağrılarım oldu ama geçiyor sanırım bunlar sancı değil yani
Htcrmzn16 Mavera316 benimde öyle bizde 38.5 günlüğüz ağrılar oluyor gelip geçiyor bacaklara vuruyor bnm daha çok
tombikdoner22 Zeynep1401 valla bana suni sancıyı dayadıkları için anlamamak imkansızdı😂 benim nst de 10-20 yazıyodu ama sanki testereyle belimi kesiyolardı öyle bir acıydı keşke ben de sancı nedir bilmeseydim😂
Birbenbirbebek tombikdoner22 bende cok şaşırıyorum 😂 suni değil ama kendi sancım 20/40 vs nst de ölüyordum sanki 😂 ebe ohooo sen daha 40 a dayanamıyorsun 80/100 lerde napacaksın dedi 🥲😅
Fatoana tombikdoner22 Benim de kendi sancım öyleydi. Önce nişan gelmişti. Sonra sancım başladı doktora gittim geldim hiç açıklık yoktu ben bağırıyodum ebe dedi ki niye bağırıyon ki sancın %20’de dedi ben ağlamaya başladım. Sonra yine gönderdiler 4. Gidişimde yeter nasıl alıyosanız alın diye gittim sonra baktılar 2 cm olmuş epidural verdiler: Allah epidurali bulandan da oradaki anestezi doktorundan da razı olsun. Epidural sayesinde biraz uyudum ve açılmam 10 cm oldu bişey hissetmedim. Sadece son an doğum sancısını hissettim 1 saat kadar. Sonra da doğum oldu.
tombikdoner22 Zeynep1401 bana sabah 6 da yatış yaptım taktılar suni sancıyı 1 cm falan mıydı neydi öyle bişeydi saat 3 e kadar 3 cm oldu. Sonra daha o acılara dayanamadım beni sezaryene alın dedim. O zaman saat 6 yı bekle yemek yedin öğlen dediker suni sancıyı kestiler ben de sıcak suya girdim. O sancılar geldiğinde sıcak su o kadar rahatlattı ki beni bi çıktım 8 cmdi. Sadece suda dursam daha kolay açılırdı sanki ama tamamen faydasız diyemem suni sancıyı. Ama o acılara dayanabilene helal olsun
Ceiydda Zeynep1401 valla ben dün gece dogurucam sandim şimdi hastaneden dönüyoruz hiçbir şey çıkmadı artık dün geceki ağrıılardan bi tık fazlasını beklicem acele etmicem 😅
Donaldvetomris Birbenbirbebek 80 100 de sancıyı hissetmeyen ben 😅 regli ağrısı gibiydi hatta direkt doğuma alındım hemşireler sancın var dediler bende yoo gayet iyiyim ne sancısı diyordum 🤣
Ela411 Dün gece birden suyum geldi hastaneye geldim hemen 34+6 da sezeryanla doğurdum, su gelmesinden başka bir şikayetim yoktu sancı, açılma falan su gelince 24 saat içerisinde doğum yapmak gerekiyormus zaten
Htc03003 Ela411 ya bende de bi ıslaklık oldu dün gittim hastaneye suyum iyi hareketleride iyi dendi size önce nasıl bir işlem uyguladılar ultrason ile mi baktılar suda azalma mı var dediler nasıl anladılar
baharhanimm Zeynep1401 ben bugün muayeneye gittim 38+1 nst si fln iyi çıktı seni doğuma alalım yatış verelim dedi doktor nasıl yani sezaryen mi olacağım dedim anlamadım normal doğumu nasıl başlatıyorlar sancısız açılmasız
Zeynep1401 baharhanimm yani evet saçma bisey olmuş ama suyunuz yada nişanınız geldi mi yada suyu az dedi mi doktor
ysen ppmerlina akıntının kahverengimsi çamur gibi hali doğumun çok yakın oldıpunu habercisi oluyor herkeste gelmeyebilir ama gelirse de her an doğum olacağı anlamına geliyor tabii bu süre uzayadsbilir