Asill01 Yektek22 hiç umudunu kaybetme çok erken yaptın testi canm tüp bebektede geç döllenme oluyor cogu zaman bide kullanılan ilaçlar ilk hftada pozitif weriyormuş zaten doktor demişti idrar testi sakın yapma yanıltıcı olabilir negatif cıkan kişilerde kanda pozitif çıkıyor cnkü adet bile olsa iki günde bir beta isteniyor cnkü pozitife dönme oranı yüksek demişti
Asill01 Yektek22 idrarda negatif kanda pozitif çıkan cok fazla insan var lütfen kendini strese koyma we tekrarlama testi direk kan ver aklın rahat etsin böle strese koyarsan kendini zaten sakıncalı stres biliyorsun canm belki test bozuk bilemezsin ki bide gercekten cok erken yapmışsın 5.günde tutunma anca tamamlanıyor 8.gün negatif 10.fün pozitif olan bi sürü kadın war öyle düşün
ErsBegAs Yektek22 kimyasal olabilir testler aynı mıydı? Bir test ile daha deneyin ama takip edilmesi gereken 2 günde bir kandır.. Umarım öyle kötü bir sonuç değildir
mervemurat16 Yektek22 en doğrusu kan vermeniz çizgi var sonuçta bir kan değerinize bakılsın beta takibi yapmanız daha doğru olur
Slmcnmyeniben Yektek22 işlem öncesi yada işlem sırasında verilen ilaçlardan bahsettim aslında hormon ilacı falan kullanılıyorsa tam bilmiyorum ama onun etkisi olabilir diye düşündüm yinede çok erken yapmissiniz bekleyin stres yapmayın bence
Yektek22 Rachelgreen94 çok şükür bin şükür pozitif canım benim. Trasnferden kaç gün sonra kese gördün sen ?
Yektek22 Rachelgreen94 cuma günü kesem 6 mm di bugün 20 mm olmuş ama embriyo göremedik. Senin kesen bu boyuttayken var mıydı acaba embriyo vs
sadbut Yektek22 Ben hamileliğimi öğrendiğimde silik çıkmıştı birkaç gün bekleyeyim dedim üst üste 3.4 tane daha test yaptım onlar dahada belirsizleşmişti cok korkmustum kanda pozitif çıktı Testten teste göre değişebiliyor kan vermeniz daha sağlıklı olur bence
Rachelgreen94 Yektek22 kese boyutunu vs hiç takip etmedim açıkçası, keseyi gördükten 2 hafta sonra kalp atışı duyduk
helen2323 Yektek22 idrar durumuna göre değişebilir bu, kan vermek en doğrusu, özel hastanelerde direk gebelik için kan veriliyor ( 270tl verdim), muayene olamadan