larienari Eslem2112 özelde çalışıyorum gebelik için rapor almam lazım da şimdi gitsem görünür mü acaba kese falan
larienari Eslem2112 değer kaç olunca gitmem lazım onu bilmiyorum kimisi bin üstü diyor kimisi beş bin diyor
Eslem2112 larienari işte o değişiyor sen garanti olsun die bir hafta bekle cnm tabi yine sen bilirsin 🥰göremezsen stres olursun bebeipinide seni de etkiler
Eslem2112 larienari dünyaparkta evindar hoca iyi kadın doğumda cihan bademkıran çok iyi bir doktor canım aklında bulunsun
Hazalert irmm388_ ben bugün sabah idrar testi yaptım hiçbir şey yoktu bir saat sonra rastgele baktığımda çok silik çizgi gördüm akşam acile gidip kan verdim değerim 75 çıktı. (Tam regl olmam gereken gün bugündü)
Hiranur_2180 Eslem2112 2 defa kimyasal gebelik geçirdim ilkini 12 ile öğrendim ama normal geçicek biraz yoğun bir kanama oluyor tabi
Mehtapod Kızlar selam bugün adetinin gecikmesi ile altıncı günüm beta heceye ge 126 çıktı sizce nasıl tecrübeli arkadaşlar yazarsa çok sevinirim ondan iki gün önce ölçüldüğünde 55’ti
mor_menekse1 Mehtapod bnce gayet iyi dua edin iki günde bir iki katına çıksın stres yapmayın iyi düşünün iyi olsun :)
Mehtapod mor_menekse1 insallah canım iki gün önce 55 di bugün 126 çıktı ctesi tekrar kan vereceğim çok heyecanlı stresliyim inanılmaz 😟