Tamarix Asill01 idrar testi sabah yaptım negatifti ama iğne etkisi geçmiş artık umudum yok bundan da sağ böğrüm çok ağrıyor anlamsız
yesildeniz_ Tamarix evet. Ankarada düzen laboratuvarında yaptırdık 1800 tl civarıydı. Spermiyogramdan farklı bir test sayısını hızını göstermiyor. Genetiği düzgün olmayan sperm oranını gösteriyor
Tamarix yesildeniz_ anladım bizim Bursa’dan doruk hastanesinden düzen laboratuvara gidiyormuş testler
Asill01 Tamarix aklına takılan bişi olursa sorabilirsin 2yıldr araştırmadıgımız yaptırmadıgımız bişi kalmadı
[silindi] Tamarix bizimkini doktorlar istemişti saçma bir şekilde bana ilaç dayayıp durmuslardi esime ısrarım sonucu oylesine test verdiğinde gördük
Prensesdiana @Tamarix merhaba Ankara’da Dr.Kaan Aydos istemişti bu testi DNA hasarı çıkmıştı ilaç ve beslenmeyle kendiliğimden hamile kaldım bu sorunu çözmeden tüp bebek yapmayın derim ben yaptım sonu hüsrandı
Asill01 Tamarix kuzum bnm eşimde farklı ilaçlar kullandı yanısıra takviye beslenme düzeni ama spermdeki dnaya göre ilaç kullanımı oluyor öle her duyduğunu alma sakın
Prensesdiana @Tamarix @Lfekr Leta Seed diye bi takviye geçen sene kutusu 2000tl falandı ama doktor tavsiyesiyle kullandık 5 ay kullandıktan sonra hamile kaldım
Tamarix Asill01 yok bakmadan sormadan almam zaten şimdi bir tane takviye sipariş verdim içeriğinde glutatyon q10 ve antioksidan olan bakalım