melike_akdag Bebeğim çok hareketli evet ama taş gibi oluyor otururken yatarken çok zorlanıyorum duruş şeklinden dolayı. karnım ağrıyor hareketlerinden kaynaklı mı acaba bilmiyorum aynı şeyi yaşayan var mı evet büyüyor ama insan korkuyo
Bibebek_2kedi melike_akdag bende 33+2 yim bende aynıyım karnım taş gibi ama bebeğim çok şükür baya hareketli o yüzden hiç takmadım 3 gün sonra nts ye giricem bakalım sancı çıkıcak mı siz girdiniz mi ntsye
melike_akdag Tekici yok bebek hep bir tarafta ama hep hareketli o yüzden içim rahat ağırlaşmak mı acaba bu 32 de oluyo diyolardı
Tekici melike_akdag bebek belli ni pozsiyonda duruyordur mesela poposu dışa çıkık duruyordur ondan öyledir bence bebek sığamıyor artık keseye çünkü korkma hareket ettiği sürece
1TazeAnneee melike_akdag aynısını yaşadım korktum doktora gittim sancı çıktı yalancı sancı bunlar canım karın sertleşmesi kasılma demek sancı demek bol bol su iç yalancı sancı su içmediğin zaman da olur
melike_akdag 1TazeAnneee doğru doktorda öyle dedi herşeye korkuyoruz ya değişik duygu ve artık taşoyamamak zor psikolojim kaldırmıyor
Demetmila melike_akdag 28. Haftalığım, ikinci gebeliğim ben de de aynı sorun var. Göbeğim çatlayacak gibi sağa sola yatmada, oturma da problem biraz olsun gaviscon iyi geldi bana
elifeflinmom melike_akdag aynı şeyleri yaşıyorum inanın bende normal mi diye düşünüyorum ikinci gebeliğim ilkinde böyle değildim resmen yaşamadığım ne varsa bu gebeliğim de yaşıyorum 🫣🤦🏻♀️