Meysaonur_ Kızlar Diyarbakır’daki kadın doğum hastanesinden fazlasıyla korkuyorum sırf bu yüzden özelde doğurmak istiyorum , eşimin sigortası yok , yakın zamanda özel hastanelerden sigortasız doğum fiyatları hakkında Bilgi alan varsa paylaşabilirmisiniz acil
rosatue Meysaonur_ sigortasız doğum yapacaksanız hastane yerine muayenehane de tercih edebilirsiniz. Aşağı yukarı hastaneler sigortalı fiyatın 2 katına yakın fiyat çıkaracaktır. Muayenehane fiyatlarına eş değer olur. Muayenehanelerde daha kaliteli hizmet alırsınız. Hem de nstlere ekstra ücret ödememiş olursunuz.
Meysaonur_ Ayse0434 normal doğum için mi sezaryen için mi bu fiyatı verdiler , normal doğum için çok fazla ya
Meysaonur_ rosatue erken doğum riskim var şuan 31. Haftamdayım ve muayehaneler çok yüksek ihtimal beni kabul etmeyecektir yoğun bakım vs süreci olabileceğinden 🙂
Ayse0434 Meysaonur_ eğer böyle riskli bir gebelikse bence parasını düşünmeyin tam teşekküllü iyi bir hastanede doğumunuzu yapın sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi insallah🌸🤲
rosatue Meysaonur_ Hayır hayır ilgisi yok. Onların zaten anlaşmalı hastaneleri var. Kendi doktorumu tavsiye ederim hem riskli gebelik uzmanı. Mehmet İrfan Külahçıoğlu. Siz zaten sigortasız olacağınız için daha yüksek meblağlar çıkar özel hastane doktorlarında. Yoğun bakım süreci de bildiğim kadarıyla analık hakkı özel duruma giriyor.
Meysaonur_ Ayse0434 özel bağlar hastanesi ve özel dünya park hastanesini düşünüyorum ama fiyatları hakknda pek bir bilgim yok, amin inşaAllah çok teşekkür ederim 😊❣️
Meysaonur_ rosatue pek bir bilgim yok bu konularda muayenehane olarak Ece Öcal hocanın kliniğine daha önce gittim o da çok ilgiliydi ama doğum hakkında hiç bilgi almadım tavsiyen için teşekkür ederim
rosatue Meysaonur_ rica ederim. Ece hanım sadece sezaryen doğum kabul ediyor bilginiz olsun. Ece hanımın geçen seneki doğum ücreti 60 bin idi. 2025 ücretini bilmiyorum.