Bornin2025 Malatya eğitim araştırmada doğum yapan anneler var mı🩷 Malatya gebeler kaç haftalıksınız nereyi düşünüyorsunuz doğum için
Minik_mucizemm Bornin2025 ilk oğlumu gözde sıtma pınarı Emrullah tanrikurt doktora gittim şuan yurt dışında. 36 haftalık hamileyim eğitim araştırmada serdar bügülü doktora gidiyorum çok memnunum 👏🏻 birde önerebileceğim Halil İbrahim Akman var oda eğitim araştırmada
Hk29 Bende malatya eğitim araştırma Hastanesi’nde doğum yapacağım. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek. Siz kaç haftalıksınız?
Hk29 Bornin2025 normal doğum ise ebeler ve nöbetçi doktor yaptırıyor. Sezeryan diyorsan hemen araştırırım
Ayslyns İnönü’de doğum yaptım bende normal doğum genelde İnönü riskli gebeler olduğu için sezeryan doğum oluyor ben arada kaynayanlardanım doktorları çok iyi diye orda takipli oldum ve doğum orda gerçekleşti
Bornin2025 Hk29 valla şuanlık normal gibi ama tabi o an ne olur Allah bilir Battalgazi duydum yarın Malatya geçiyorum gideceğim inşallah bi muayeneye battalgazide
Zynp4404 Özelde önerdiğiniz doktor var mı ben zercan kalı da ilk doğumu yaptım ama şu an ameliyat oldugu için dogumuma denk gelmiyor bende şehir dışından geldim 🥺🥺
Bornin2025 Zynp4404 özelde ben de kimseden birşey duymadım ama turgut özel da bi doktor vardı erkek ismini hatırlayamadım zor randevu oluyormuş ama çok yazmışlardı
Ayslyns Bornin2025 orda belli bi doktor yok rauf hoca var o özele giriyor ama para vermeden gidilen ise rauf hocanın asistanları gayet bilgililer ben çok memnun kaldm
Minik_mucizemm Bornin2025 evet ilk oğlumda sezeryan ama çok memnundum hiç yok gibiydi dikişim inşallah buda öyle olur devlette ilk tecrübem olacak ama yakınlarım, gidenler memnunlar
Bornin2025 Minik_mucizemm battalgazide doktoru kimse tanımıyor şok oldum ilk defa duyduk dediler enteresan bir hastane ilk kez gittim şok oldum ahhajaj
bsrshn Serdar büğrüye gidiyorum ilgili bir doktor en azından kilo boy konuşuyor insanla özelde zercan kalı öneririm
Nurmiray44 Benim doktorum da halil ibrahim akman çok memnunum normal doğum olduğu için ebeler girecek hem hastaneden hemde ebeleri doktorları çok iyi çok ilgili