Oksuruksurubu Kızlar emziriyorum 3 aylık korunma iğnesi yaptıracağım. Ama hapta kullanmak istiyorum. Emziriyrm hormonlarla oynamayan kaliteli bir doğum kontrol hapı önerirmisiniz
1Anneadayiiii Oksuruksurubu 3 aylık koruma iğnesi nasıl oluyor bi kere yaptırıp 3 ay koruyor mu bende bilgisizim bu konularda doğumdan sonra napacağım diye düşünüyorum
Oksuruksurubu hamisayse orası için söyledim yanlış Yazmışım😅 doğuranlar için olanı sevmedim Herkes kendi Dalgasında
Poyraz07 Oksuruksurubu ben kullanıyordum 3aylıkk kalkınca aylıkta unutuyordum bırde sureklı kanama gelıyor ondan dolayı bırakmıştım çok sonrasında hamıle kaldım keşke devam etseydim aylık ıgneye
1Anneadayiiii Poyraz07 aylık iğne hangi günlerde yapılıyor her ay aynı gün mü yapılması gerekiyor canım bi de kanamalar iğneden dolayı mıydı emzirirken yapılıyor mu
Dnzz2 1Anneadayiiii her ay aynı değilde 28 günde 30 günde bir yaptıriyorlar her ay aynı gün ölünce 31-32. Güne falan denk geliyor 28 günde bir yaptıranlar vardi
1Anneadayiiii Dnzz2 anladım teşekkür ederim korunma yöntemleriyle ilgili sağlık ocağı bilgi veriyor mu yoksa kadın doğum doktorumuzla mı görüşmemiz lazım peki