Oksuruksurubu ilk zamanlar böyle düşünmen çok normal canim benim de çok kötü geçti ben de hissettim ama şöyle hissettim bıçak acısını değil bebeği çıkarmaya çalışırken kasiklarimda ağrı hissettim ağrı hissediyorum uyusmadım herhalde dedim ağır sakinlestirici vurdular neyse yine onlar bisey değil ilk ayağa kaldırdılar bütün organlarım sanki yere yapıştı öyle bi acı tarif edilemez nefes aldım acidan nefesimi geri veremedim tam 6 gün yuruyemedim tekerlekli sandalyeyle eve geldim bebeğimin kontrollerine hep eşim ve kayinvalidem gitti o kadar kotuydum bir de üstüne sezaryana bağlı baş ağrısı eklenmesin mi Allahim tam 4 gün de baş ağrısı çektim siddetli migren falan yanından geçemez bütün psikolojim alt üst oldu bebek falan gözüm görmedi üstüne gogus ucu ağrıları ameliyat yeri ağrısı onları saymıyorum bile bu yüzden keyfi sezaryen olanları hiç anlamıyorum sana tavsiyem ikinciyi genel anestezi olarak yap 3 buçuk sene geçti ben de bi daha mı asla diyordum ama kızım kardeşsiz kalmasın diye mecburiyetten hamile kaldım