mamyfat93 Kızlar çok aşırı bulantı ve kusmam var . Su içsem bile çıkartıyorum. Nasıl geçecek bu durum . Böyle olup doktorunuz ilaç verebiliyor mu
Betilunlu mamyfat93 canım benim de 7.haftada başladı doktorum ilaç verdi biraz kesti şu an 11 haftanın içindeyim ve yine mide bulantısından yatıyorum 🤷🏻♀️
FtmaOngn Canim kaç haftalık hamilesin benim 6 nci haftada başladı hala devam edio sma doktorum serum ve ilaç yazdı o çok tahatlatio kesinlikle sende sor doktoruna ama devlet vermio bilgin oldun hatta ilgilenmio bile ben özele gittiğim icin yazdı hemen zofer kullaniorm
mamyfat93 FtmaOngn 8. Haftadayım canım. Benimde önceden başladı bu durum ama son 1 haftadır su bile yudumlasam çıkarıyorum. Serum 1 gece öncesinde aldım ama rahatlatmadı.
FtmaOngn mamyfat93 iste canim verdiği serum ne acaba İnan ben hayattan soğumuştum 5 kilo verdim kusmaktan bulantidan bana o ilaçlar iyi geldi insllh biran önce rahatlarsın yanı İnan insan o sekildeyken hiç biseyden tad almio seni çok iyi anliorm :(
Betilunlu mamyfat93 inşallah iyi gelir daha fazla çekmezsin bunu canım benim,Allahım hepimizinkini geçirsin inşallah