ayseekprr Çiğli eğitim araştırma hastanesine gidiyorum. Kadın doğum doktorum yeter aydın,perinatologum Mehmet bey. Her ikisinden de çok memnunum iyiki varlar🥰
Kelebek27_ Tugce396 bende gitmiştim ilk gidişimdi 50 dk sürdü muayenesi. İlgisine hayran kaldım. Tekrar gidemedim o ayrı
Kucuk_sican Simge_gunes İzmir’de şehir Hastanesi’nde yaşam Kemal akpak var sanarsinizki özelde muayene oluyorsunuz şiddetle tavsiye ederim
Nargissos Kucuk_sican ben ona gittim orda devam edecektim ama ilk gebelik çok istedik kalp atışını eşim de duyabilir mi dedim hayır dedi. İlk kalp atışını tek başına duydum diye çok ağladım eşleri içeri almıyolardı genel ya :(
Sryldz elifbsraaa1 muayene ücreti nedir? Doğumu ege üniversitesinde mi yaptırıyor ve doğum için fiyat aldınız mı?
Bsygt95 Ege üniversitesi tüp bebek doç dr ismet hortu ve buca Tınaztepe hastanesi prof dr aylin barbaros💙💜
akst Bsygt95 ismet hortudan memnun musunuz acaba doğumu onda mı yapmak istiyorsunuz yada yaptınız mı 🙈
Simge_gunes Tugce396 evet gerçekten ben daha önce bir dış gebelik geçirdim başka hastaneye gittiğimde kist var sol tarafında dediler arkadaşım önerdi umur hocaya geldim ve tüpün içinde kalbi atan bebek vardı kist dedikleri ve o gün göndermedi acil ameliyata aldı ondan sonra hep umur hocayla devam ettim gerçekten çok ilgili ❤️
Kikiriki ElifBD hangi semttekine gidiyorsunuz doğum ücreti ne kadar? Aradım ben ama telefondan bilgi vermiyoruz dediler