Hsnanr Kızlar bebişin kıyafetlerını vs kaçıncı haftada yıkadınız yada ben zorladım daha erken yıkayın dıyenlerınız varmı ? Tam olarak 27 haftalığım neler yapabılırım
U-M_mom Hsnanr 36 da sezeryan olacağım 23. Haftadayım 30 da yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum hayırlısıyla inşallah
Girlmama U-M_mom 17. haftadan itibaren erken dogum riskim vatdi surekli dogumu durduruyordu doktorum 36. haftaya kadar dayanabildik 2 saat yogun bakimda kaldi kizim
Su123 Hsnanr 28 haftalığım ikinci gebelik bu hafta yıkadım katladım çekmeceye koyup üzerini örttüm 33 de Allah’ın izni ile ütü yapıp hazırlarım ağırlaştım ve sürekli çocuğumla ilgileniyorum zamanım kalmıyor
Gulsahs 32 veya 33 haftalıkken yıkadım ütüledim şuan 37+6 haftalığız odasını daha toparlayamadım çok az işi kaldı ama zamanım yok yapmaya🥹
Talentedmom Hsnanr şuan 24 haftalığım 3 hafta sonra başlamayı düşünüyorum ağırlaşınca zor olacak çünkü
Ayslyns 33 haftalık felandım galiba suan tam hatırlayamadım ama çok zorlanmıştım ütü yaparken o da oturarak yapmıştım bel ağrısı çok oluyor bende en geç bence 33 34 de yapılmış olmalı
KumpirsMom Hsnanr 29 haftalık olmak üzereyim 33 haftada yıkayıp hazırlamayı düşünüyorum ama riskiniz varsa siz erkenden yapın bebiişler yaşam sınırını aştıkları için erken doğum durumu yaşanabilir her ihtimale karşı Yapabilirsiniz
Seymaaa05 32+4 üm dun yıkadım ütüledim dolabını hazırladım 🥹 ama çok yoruldum yapabilirsen daha erken yap derim
eceeelmn Hsnanr 28de yıkadım ütüledim hurçladım iyi ki öyle yapmışım hem aklımdan iş eksilttim hem de ağırlaşmadan bitirmiş oldum