Imasleeper lesl ilk hamileliğimde karpuz aşerdim ocak ayında ama öyle böyle değildi yani. Karpuz aromalı herşeyi denedim yok olmadı en sonunda manava gidip bir dilim aldık ama öyle böyle ferahlamadım. Can çekmesi ile aşerme çok farklıymış o zaman anladım 😂
Esmaaaaaaaaaaa lesl Imasleeper bende eriğin kıt olduğu Aralık ayında aşerdim bulamadık asla bir yerde bulduk 4 5 tane gelmişti ama nasıl yedim onu kesinlikle can çekmesi ve aşerme farklı şeyler
hayalperest2310 lesl bende tandır ekmeği aşermiştim rüyalarıma giriyordu buram buram kokusu görüntüsü aklımdan çıkmıyordu yaşadığım yerde aradımıştık bulamamıştı eşim sonra görümceme söylemiştim yapıp göndermişti
lesl Imasleeper ya ocak ayında karpuz aşermesi de çok zormuş 😂 bende şu an ekmek fırınındaymış gibi hissediyorum çok güzel kokular geliyo
Imasleeper lesl o kokuyu bende çok severim ama hamileliğimde en mide bulandırıcı kokulardan biri oluyo 😂 hemen bi hamur mayalayıp ver fırına üstüne tereyağ sür ye, benide çağır 😂😂😂
Esmaaaaaaaaaaa Imasleeper Eveeeet ki ben erik yerken yüz ekşitirim iştahla yedim ve hala yiyorum buldukça aldık yedim ve sanki leblebi yiyorum 😅
Imasleeper Esmaaaaaaaaaaa geçen benimde canım çekti bende leblebi gibi attım ağzıma 😂 sanırım hamilelerin en çok istediği iki şey onlar karpuz ve erik 😂