Zlm_dmrhn Selam kızlar.ya son bir haftadır anlamsız bir şekilde karnım ağrıyor sanki sertleşiyor gibi kasılma olur ya ileri haftalarda o şekilde bir ağrı.kabızlık durumu vs de yok.yaşayan var mı acaba korkmalımıyım??
NurAyse_nur Zlm_dmrhn 12 haftadayim 3 4 gundur benmde kasık agrilarim oluyor ama siddetli degil adet olacakmis gibi hafif agrilar bir gun afedersiniz arkaya vurdu agri magnezyuma basladim bugun daha iyiydim elhamdülillah doktor hafif agrilar icin normal rahim buyuyor demisti sanci cok olur ve kanama olursa gitmeniz gerekiyor zaten
Smiley87 Zlm_dmrhn adet ağrısı gibi ağrılar 12 civarı olmuştu doktorum normal demişti. Rahim büyüdüğü için oluyormuş. Kramp tarzı ağrılar benim karnımda oluyordu . Kramp için de magnezyum veriyorlar. Baskı olarak ben idrar kesemde baskı hissediyorum sürekli tuvaletteyim 😅
Zlm_dmrhn doktor kontrolüm de haftaya olduğu için hemen gitmek istemedim?sizlere de danışmak istedim.
Rojingunes Kabızlık gebelikte normal zaten, rahim büyüdüğü için baskı yapıyor ağrı normal içinizi ferah tutun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bende 10 hastalığım herşeyi çok takıyorum inşallah bir sorun olmaz
Zlm_dmrhn Rojingunes yaa işte kabızlık yok.bu ağrı 1 haftadır başladı ayağa kalkınca oluyor ama yatınca geçiyor.inşallah sıkıntılı bir durum değildir.baya kısıtlıyor beni hiç bişey yapamaz oldum ağrıdan.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Zlm_dmrhn NurAyse_nur öyle mi ozaman büyük ihtimal bana da magnezyum verir.çünkü bu ağrı halsiz bırakıyor beni.karın ağrısı kasık ağrısı hepsi karışık regl olacakmışım gibi.1. çocuğumda hiç yaşamadım bu çok değişik.
NurAyse_nur Zlm_dmrhn benim 2 sindede magnezyum eksikligim vardi ama daha ileri haftalarda belli ediyordu kendini 20 lerde bacak kramplari olarak bu sefer deneyimliyim magnezyuma basladim 2 gun oldu agrilarim bugun kesildi çok şükür Allah’a.. gun icinde hep ayakta oldugum icin agrilar beni çok zora sokuyordu is yapamiyordum yururken otururken bile ara ara oluyordu ama o an kitleniyordum sanki magnezyuma baslayinca sizinde kesilir inşallah 🤗
Zlm_dmrhn Smiley87 ayyy çok teşekkür ediyorum vallahi hepsini bir yaşadığım için okadar mantıklı ve güzel bir açıklama ki 😅tam bana uydu hakkaten.içim rahatladı çok sağolun 🙏🙏