Havva433 Bir saat önce Nisan geldi ve hala da azar azar sızıyor Hastaneye gitmeli mi yoksa evde mi beklemeliyim acaba
Alfabetaa Havva433 hastaneye gidin dogum baslıyır olabilir. Nstye baglarlar acıklığa bakarlar baska belirti yoksa eve gönderirler ama gitmeniz gerekşyor suan. Ben iki gün önce nişan geldi diye gittim dogurdum 😁
tansugl37 Havva433 nişansa gerek yok ama sızıyor dediğinize göre suyunuz gelmiş olarak anladım o zaman gitmelisiniz. Nişan sümüksü yoğun kıvamlı olur benim 2 hafta önce hala doğurmadım. Su ise ama kesin gidin
Aysegngr11 Çok acele edip panik olmanıza gerek yok omuzlarınızdan aşagı bir duş alın depend yada hijyenik ped takıp gidin gitmeden doktorunuzu arayın
Havva433 Alfabetaa evet kanama hala durmadı bende gidicem ama korkuyorum açıklık yoksa beş dakka da bir gelip açıklık varmı diye çatı muanesi yapiolar bunun için biraz daha açılma felan olur diye beklemek daha mantıklı gelio aslında
Merve_kucuk Havva433 Kanamanız varsa gidin beklemeyin. Bana suyun ve kanaman olursa hemen gel demişlerdi çünkü.
Havva433 Geldim hastaneye 6 saat evde çekmeye çalıştım hem sancı hem kanama ona rağmen sıfır açılma kanamayi da ciddiye almadılar doğum baslamis dediler ama açılma yok herkesin duasını bekliyorum
egehannannesi1 Havva433 hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🐥🐣benim de 15 günüm kaldı doğuma