Elif193465 ruyadandunyaya O tarihte doğurmuyorum maalesef çok isterdim hazirana kaldık ama seneler önce doğum tarihlerini bu kadar detaylı yazmadıklarında babam tüm çocukları 5 Mayıs diye kayıt ettirmiş doğum yıllarımız farklı tabiki bir tek beni 1 sene büyük yazdırmış okunuşu rahat olsun diye 05.05.95 şimdi böyle imkanımız yok yiğenim 31 aralık gece 22:42 de doğdu ne yaptıysak 1 Ocak diye yazdıramadık :)
Oznur91_ ruyadandunyaya özel de mi olacak doğum bende o tarih istiyorum ama devlet takipliyim pek mümkün gözükmüyor
ruyadandunyaya Elif193465 benim abim de 26 aralıkta doğmuştu o dönem çocukların nerdeyse çoğu 1 Ocak doğumluydu şu an öyle bi imkan yok 🙄
ruyadandunyaya Oznur91_ evet özel de ama bi ay önce ayarladım düşünün özel de bile mümkün değildi ama devlette de 38+4 yapıyorlar bekletmiyorlar hiç
Tazegelin12 ruyadandunyaya Kızımı 02.02.22 de doğurdum oğlumuda 05.05.25 de doğurmak isterdim ama 36 haftalık oluyo 😂
Ebru_ebru ruyadandunyaya Benim çok istediğim bir tarihti ama ağrılarım çok arttığı için 2 Mayıs da 39.haftada sezeryan olacağım bana kalsa şimdi olurdum mide bulantısı öldürüyor beni 🤦🏼♀️
ruyadandunyaya Ebru_ebru benim de çok ağrım var dün gece doğurucam sandım bende bekleyebilir miyim bilmiyorum 🤷♀️
busragrt Benim doğum günüm de 05.05.98, şimdi oğlum için gün aldık 02.05.2025 olarak ama istersem 05.05.2025 i de seçebilirdim de benimle aynı gün olsun istemedim. Onun günü ayrı özel olsun istedim iyi yapmış mıyım, 05.05.25 de çok havalı
ruyadandunyaya busragrt ay aynı gün olmasın bence de ben amcasıyla bile aynı tarihi istemedim o da 3 mayıstı baya ısrar ettiler ama ona özel bi tarih olsun istedim 🥰
Ebru_ebru ruyadandunyaya Sağlıkla zamanında kavuşalım inşallah 🙏 Mide bulantısı kramp yalancı sancı felan öldürüyor beni açılmam hiç yok bebek makat geliş perşembe günü dedim ama doktorum olmadığı için cuma gününe kaldık ☺️
ruyadandunyaya Ebru_ebru benim ilk çocuğum da makat gelişti ne yaptıysak dönmedi hatta dönmediği gibi de kordon dolaştı sezaryen olmak zorunda kaldım 🙁