dygsss Ayaklarım aşırı ödemli ve böyle sivir sivir oldu kaşınıyor gecen gün kara mürverli kefir içtikten sonra böyle oldu acaba alerji mi yaptı yaşayan varmı
minnakhanimmm dygsss tansiyon olabilir mi ödem olabilir yada karaciğer enzimlerin yükselmiş olabilir ihmal etme acile git hemen
susaMom_ dygsss Gebelikten önce böyle bir şikayetiniz yoksa hastaneye gidin gebelik zehirlenmesi gibi şeyler olabiliyor
Sultankut dygsss alerji olsa vücudun farklı yerlerinde de olurdu ayaklarınız sıcaktan havasız kalmaktan da olmuş olabilir
arinmommy Gebelik kolestazı olabilir mi haftanız da ilerideymiş bence doktora görünmelisiniz kan değerlerinize vs bakarlar
Deletedmom_789 Bence ödem hareketsiz falan kaldıysan yada son aylarındaysan böyle bir ayak sana merhaba der 😂
dygsss Deletedmom_789 34 haftalığım işi bugün bıraktım 🤣 hareket halindeydim hep ama ayağım aynı sizinki gibi 🤣🤣
Deletedmom_789 dygsss Ya evet geçmiyor ama folanınca yürüyüş yapınca brn etkisi olduğunu düşünüyorum ben hep oturuyodum mesela hep ağrıyodu sızlıyodu