Dilra Hafizzeynep çok guzeller ama hepsi çok begendim allah sağlıcakla içinde büyümeyi nasip etsin bu soyledigin yer tam olarak nerde😊
Hafizzeynep Deletedmom429 valla resimde gördüğün benim evim değil mobilyacının yeri heralde aydınlatmadan dolayı öyle ferah gözüküyor 😂
Deletedmom429 Hafizzeynep ahaha ciddnmi bende senn ev sandim kiz ambians ne gzl dioeum bide ekran kaydi aldm arkdsm hamile oda ariodu bole bsy 😉😉😉😂
Deletedmom344 Hafizzeynep Yaaaaa çok çok çok güzel maşllah ya❤️❤️😍 Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin, hayırlı olsun. İnanılmaz şık duruyor.
Hafizzeynep Deletedmom429 ee mobilyacılar işte sarıcam ya göstermek için dekor ışık vs. Ön plana alıyorlar 😁
Gamzelibebek Hafizzeynep çok güzel 😍 her ne kadar güzel bulsam da ben bebek odası yapmıcam hem maddi olarak hem de mantıken bana gereksiz ve Fuzuli geliyor...ama bu çok güzel olduğu gerçeğini değiştirmez ☺️
Hafizzeynep Gamzelibebek bende fuzuli buluyordum bizim dolabımız bize anca yetiyor bi dolap alalım dedik sonra odamıza uygun fiyatlı bir beşik alıcaktık e baktık ikisinde alıyoruz sonuç olarak gidip takım almış olduk 😂
Hafizzeynep Polo RumeysaAkd Reina Tubaagbut Tugba_coskun35 Sevdaninmucizesi Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 😍❤️❤️
nurr_kbr Hafizzeynep çok uygun canımve çok güzel bir takım hayırlı gelsin bebeğin 😍 tüm takım olarak mı aldın birde + sepet beşik mi oluyor beyaz olan
Hafizzeynep nurr_kbr anne yanı beşik oluyo ama almadım ben onu. Bu resimleri mobilyacıda çektim orda vardı 🤗