Hiranur_2180 Kızlar doktorum bugün bu takviyeyi kullanıp hamile kalan oldu mu pcos değilim ama doktorum yumurta kalitesi artması için bunu önerdi herhangi başka bir sıkıntım yok yumurtalıklarım hormonlarım gayet normal
Betulceeblog Hiranur_2180 Bende 2 kez kullanmıştım 2 kullanımımda da hamile kalmıştım fakat düşük oldu ama hamile kalmamda faydalı olduğunu düşünüyorum
arven000 Hiranur_2180 kullandığım ay hiç olmadı ama ben sabah akşam içmedim hiç günde 1 aldım bir ay kullandım geçen ay olmadı
Hanifenur10 Hiranur_2180 ben bir ay boyunca kullandım Pcos demişlerdi ama detaylı muayenede Pcos olmadığımı öğrendim kullanmaya devam ettim ama gebelik henüz oluşmadı kullanalı 4 ay giib bir süre geçti
Betulceeblog Hiranur_2180 Yaa sizde bir sorun gördüler mi. Kan pıhtılaşması genetik vs verdiniz mi hsg çektirdiniz mi.
Kelebek27_ Hiranur_2180 ben inofolıc kullandım. bana pcos arkadaşım önerdi onunla gebe kalmış. Bende denememizin 6. 7. Ayında kendim trendyoldan aldım. Bir kutunun bitmesiyle gebe olduğumu öğrendim
Hilaysn Hiranur_2180 bana doktorum polikistik görünümü var demişti bunu vermişti kullanmam için şu an kullanıyorum hatta mavi olanı